Michael Jackson : Του έμεινε το παράπονο γιατί δεν έγινε Ιππότης

Μάταια περίμενε την διάκριση ο βασιλιάς της pop…
Michael Jackson : Του έμεινε το παράπονο γιατί δεν έγινε Ιππότης



Ο Michael Jackson κατάφερε στην καριέρα του τα πάντα εκτός από ένα πράγμα: Να γίνει Ιππότης της Βρετανικής Αυτοκρατορίας δια χειρός Βασίλισσας Ελισάβετ. Κάτι που δεν ξεπέρασε ποτέ, σύμφωνα με τον σωματοφύλακά του, Matt Fiddes.

Ο 50χρονος star αναρωτιόταν πάντα για ποιον λόγο δεν τον είχε συμπεριλάβει η Ελισάβετ στις λίστες με τους stars που έπαιρνα το χρίσμα του Ιππότη, κάτι που αποκάλυψε στην Daily Mail ο Fiddes: «Ήταν πολύ φιλόδοξος. Ένα πράγμα δεν είχε καταφέρει και ήταν πολύ σημαντικό για εκείνο. Η αναγνώριση από την Ελισάβετ. Αναρωτιόταν γιατί δεν έπαιρνε τον τίτλο του Sir αφού ήταν ο μεγαλύτερος στον κόσμο».

Mάλιστα ο βασιλιάς της pop, ο οποίος πέθανε το 2009 από ανακοπή, είχε και επιχειρήματα: «Ήξερε πως δεν ήταν τίτλος μόνο για Βρετανούς. O Steven Spielberg ήταν Sir. Ήταν πολύ φίλος με την Πριγκίπισσα Diana. Μέχρι και την τελευταία μέρα που πέθανε πραγματικά αναρωτιόταν γιατί δεν είχε πάρει τον τίτλο».

Ο Fiddes αποκάλυψε παράλληλα, πως μέλος της Βουλής είχε πει στον Jackson πως θα μπορούσε να τον βοηθήσει να πάρει τον τίτλο του Sir αν τον επισκέπτονταν στην Αγγλία, κάτι που έγινε ωστόσο αποδείχτηκε πως ο συγκεκριμένος πολιτικός ήθελε απλά να γνωρίσει από κοντά τον μύθο της μουσικής!

Ο Μichael με την πριγκίπισσα Diana

Δες ΕΔΩ πως είναι σήμερα η κόρη του Michael Jackson, Paris