Brooklyn Beckham : Toν απέρριψε η Selena Gomez!

Η ζωή έχει και αυτά…
Brooklyn Beckham : Toν απέρριψε η Selena Gomez!



Ο Brooklyn Beckham είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής της Selena Gomez. Τόσο που εδώ και ένα χρόνο την πολιορκούσε για να γίνει το κορίτσι του. Όμως η απάντηση της 23χρονης star πλήγωσε τον γιο του David και της Victoria Beckham…

Όπως αναφέρει το περιοδικό OK o Βrooklyn μετά από ένα χρόνο κυνηγητού με την Gomez της ζήτησε μια ξεκάθαρη απάντηση καθώς είχε αρχίσει να κουράζεται με τα… τσαλίμια της νεαρής popstar. Η Selena του ξεκαθάρισε πως δεν μπορούν να έχουν τίποτα παραπάνω από μια φιλική σχέση και κάπου εκεί ο Brooklyn το πήρε απόφαση και… κατάκαρδα!

Υπάρχει όμως και άλλη μια πτυχή. Ο Brooklyn φημολογείται πως είναι ζευγάρι με την 18χρονη ηθοποιό Chloe Moretz, την οποία χώρισε μετά από το όχι της Selena: «Ήθελε πολύ την Selena. Παρόλο που έβγαινε με την Chloe. Αυτός ήταν και ένας από τους λόγους που χώρισαν».

Από το νεανικό ερωτικό τρίγωνο βγήκε όμως και άλλη είδηση. Η Selena (σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του OK) εξομολογήθηκε στον Brooklyn πως δεν έχει ξεπεράσει τον Justin Bieber παρά το γεγονός πως έχουν χωρίσει εδώ και ενάμιση χρόνο.

«Toυ είπε πως είναι πολύ γλυκός αλλά είναι πολύ μικρός για εκείνη. Σε μερικά χρόνια ίσως η κατάσταση ίσως αλλάξει. Αλλά τον βλέπει μόνο σαν φίλο», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της Selena.

Έτσι είναι ο έρωτας Brooklyn…

H Moretz με τον Brooklyn...

Και η Selena με τον Justin...