Khloe Kardashian : Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα έχει ξοδέψει σε πλαστικές

Η ομορφιά απαιτεί θυσίες. Και έναν πολύ «φουσκωμένο» τραπεζικό λογαριασμό…
Khloe Kardashian : Δεν φαντάζεσαι πόσα χρήματα έχει ξοδέψει σε πλαστικές



Η Khloe Kardashian δεν ήταν η ωραιότερη των Kardashians. Λέμε δεν ήταν γιατί μέσα σε μια διετία έχει καταφέρει να χάσει αρκετά κιλά, να αποκτήσει κοιλιακούς, σαρκώδη χείλη, φουσκωμένα ζυγωματικά και πολλά άλλα. Πως τα κατάφερε; Με πλαστικές και… 3 εκατομμύρια δολάρια! Μόνο.

Όπως αναφέρει ο Τύπος, η Khloe ναι μεν… λιώνει στο γυμναστήριο αλλά για να φτάσει στο σημείο αυτό χρειάστηκαν αρκετές πλαστικές. Πλέον χαλάει δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε συμπληρώματα διατροφής, χάπια αδυνατίσματος αλλά και μικροεπεμβάσεις όταν το κρίνει σκόπιμο.

«Έχει κάνει πλαστική στη μύτη, έχει βάλει εμφυτεύματα στο στήθος, έχει κάνει ανόρθωση στα οπίσθια αλλά και λιποαναρρόφηση αρκετές φορές. Έχει βάλει και δαχτυλίδι στο στομάχι για να τρώει λιγότερο. Φυσικά όλα αυτά έχουν κοστίσει πάρα πολλά χρήματα. Μην ξεχνάμε άλλωστε και πως μιλάμε για έναν άνθρωπο που θέλει πάντα το καλύτερο», είχε δηλωσει φίλος της Khloe στο περιοδικό Star.

Μάλιστα η 34χρονη Khloe πλήρωσε 40 χιλιάδες δολάρια ώστε να αποψυχθεί το λίπος από τους μηρούς της (!) ώστε στο μέλλον να μπορεί να το χρησιμοποιήσει για λιπογλυπτική!

Μέσα σε όλα αυτά προσθέστε πως είναι fan των spa, κάνει χημικά peelings, laser, body scrubs και ο λογαριασμός φτάνει στα 3 εκατομμύρια δολάρια.

Bonus; Τα τελευταία χρόνια, μετά το διαζύγιό της με τον Lamar Odom και τα λοιπά πισωγυρίσματα ξόδεψε 1 εκατομμύριο σε ρούχα!

Άλλωστε, στον κόσμο της ματαιοδοξίας των Kardashians όλα επιτρέπονται…

Δες ΕΔΩ τις μεταμορφώσεις της Khloe μέσα στον χρόνο με τις πλαστικές