Paul Walker : Μήνυση στην Porsche από την κόρη του – Ήταν ζωντανός μετά το τρακάρισμα;

Η Meadow Walker είναι αποφασισμένη να αποδείξει πως ο πατέρας της σκοτώθηκε λόγω μηχανικής βλάβης της Porsche…
Paul Walker : Μήνυση στην Porsche από την κόρη του – Ήταν ζωντανός μετά το τρακάρισμα;



Ήταν 30 Νοεμβρίου 2013 όταν ο Paul Walker σκοτώθηκε μετά από τροχαίο δυστύχημα που είχε με τον Roger Rodas. H κόκκινη Porsche που οδηγούσε ο Rodas τυλίχτηκε στις φλόγες, ωστόσο το πόρισμα του ιατροδικαστή ανέφερε πως ήταν ήδη νεκροί οι δυο άντρες. Σήμερα, 2 χρόνια μετά ασχολούμαστε ακόμη για τον αν ο θάνατος του Walker ήταν ατύχημα ή δολοφονία.  Η κόρη του, Meadow, πάντως κατέθεσε μήνυση εναντίον της Porsche αναφέροντας πως ο πατέρας της ήταν ζωντανός και σκοτώθηκε λόγω προβλήματος του αυτοκινήτου!

Η μήνυση της 17χρονη κοπέλας κατά της γερμανικής αυτοκινητοβιομηχανίας αναφέρει πως το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες μετά από λάθος της εταιρείας στον σχεδιασμό του αυτοκινήτου, καθώς η διαρροή καυσίμου δεν έπρεπε να γίνει βάσει των προδιαγραφών του οχήματος.

«Ο Walker είχε σπάσει την λεκάνη του και τα πλευρά του και δεν μπορούσε να απεγκλωβιστεί. Ήταν ζωντανός όταν το αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Ένα λεπτό και 20 δευτερόλεπτα αργότερα. Η φωτιά προκλήθηκε από την διαρροή καυσίμων κάτι που δεν έπρεπε να συμβεί καθώς έπρεπε να κλείσει αυτόματα η παροχή καυσίμου. Αν λειτουργούσε σωστά η Porsche Carrera Gt, τώρα ο Paul Walker θα ήταν ζωντανός», αναφέρει η μήνυση της οικογένειας Walker.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που το όνομα της Porsche ακούγεται σαν υπαίτια στον θάνατο του Walker. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατό του ειδικό κλιμάκιο της εταιρείας είχε κάνει έρευνα και είχε αποφανθεί πως δεν ήταν μηχανικό λάθος.

Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ωστόσο αυτό που δεν θα αλλάξει ποτέ είναι ότι ο Paul δεν βρίσκεται ανάμεσά μας…

O Paul με την κόρη του Meadow

Δες ΕΔΩ τον Vin Diesel να τραγουδάει για τον κολλητό του, Paul