Να τους ζήσει! Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Robbie Williams

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο διάσημος τραγουδιστής καθώς η σύζυγος του, Ayda Field, έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί τους!
Να τους ζήσει! Μπαμπάς για δεύτερη φορά ο Robbie Williams



Ο Robbie Williams έγινε πατέρας για δεύτερη φορά καθώς η σύζυγος του έφερε στον κόσμο ένα πανέμορφο αγοράκι μεγαλώνοντας την οικογένεια κατά ένα ακόμη μέλος!

Ο 40χρονος Robbie και η σύζυγος του, Ayda Field, έχουν ήδη μια κόρη, την 2χρονη Teddy, ωστόσο ήρθε και ο γιος για τον super star της pop σε μαιευτήριο του Los Angeles. Ο Robbie διασκέδασε όλη τη διαδικασία του τοκετού ποστάρωντας διαρκώς φωτογραφίες από στο Instagram από τη διαδικασία, την ώρα που η Ayda δεν πρέπει να ήταν και τόσο χαρούμενη!

Ο Williams δεν έφυγε στιγμή από το πλευρό της συζύγου του, με την οποία είναι 4 χρόνια παντρεμένος, και υποδέχθηκε στον κόσμο τον γιο του βάρους 3 κιλών. Μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού του ο Robbie δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του αλλά και τον έρωτα του για την σύζυγο του: «Δεν ήμουν ποτέ πιο ερωτευμένος και πιο περήφανος για τη σύζυγο μου. Ήταν εκπληκτική σε όλη τη διαδικασία. Το σύμπαν παρουσιάστηκε μπροστά μας για ακόμη μια φορά και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για την εμπειρία που ζήσαμε».

Αυτά δήλωσε ο Robbie. Η Ayda βέβαια ξέρει τι τράβηξε όσο ο διάσημος σύζυγος της τραβούσε φωτογραφίες!

Να τους ζήσει!