Αποκαλυπτικό: Οι πρώτες φωτογραφίες της Renee Zellweger μετά τον σάλο με τις πλαστικές

Έξαλλη με τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για το πρόσωπό της, η χολιγουντιανή σταρ επιμένει ότι δεν έκανε πλαστική.
Αποκαλυπτικό: Οι πρώτες φωτογραφίες της Renee Zellweger μετά τον σάλο με τις πλαστικές



Ήταν τόσο επίμονη η Renee Zellweger στην διάψευση των πληροφοριών για σωρεία πλαστικών στο πρόσωπο ώστε πολλοί κατέληξαν στο συμπέρασμα πως για την παραμορφωμένη της όψη αιτία ήταν το κακό μακιγιάζ. Σήμερα καταρρίφθηκε και αυτός ο ισχυρισμός. 

Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail -τα ρεπορτάζ της οποίας εξ' αρχής υποστήριξαν πως η ηθοποιός από τις πολλές πλαστικές κατέληξε να διαλύσει τη δομή του προσώπου της (όπως την ξέραμε τουλάχιστον)- δημοσιεύει φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Zellweger μετά τον σάλο των τελευταίων ημερών. Η 45χρονη ηθοποιός βγήκε στον δρόμο για το γυμναστήριο χωρίς ίχνος μακιγιάζ και πραγματικά δεν θύμιζε σε τίποτα την γυναίκα που είδαμε στην περίφημη ταινία Το Ημερολόγιο της Bridget Jones. 

Μία βδομάδα μετά την σοκαριστική εμφάνιση (με το νέο της πρόσωπο) στο κόκκινο χαλί των ELLE Style Awards η ίδια επιμένει ότι δεν έχει βάλει νυστέρι αλλά άλλαξε επειδή αδυνάτισε και μεγάλωσε... Όταν μάλιστα είδε τους δημοσιογράφους και τους paparazzi να την ακολουθούν έτρεξε να μπει στο αυτοκίνητο φωνάζοντας: "Ω Θεέ μου! Πάλι εκείνη την ερώτηση θα μου κάνετε! Μπορείτε να με αφήσετε ήσυχη; Έχω καλύτερα να κανω, κι εσείς το ίδιο πιστεύω". 

Δες τι δήλωσε στο followme.gr διάσημη πλαστικός χειρουργός για το πρόσωπο της Renne Zellweger.