Ellen Page: Τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό της

H πρωταγωνίστρια του Juno είναι ερωτευμένη.
Ellen Page: Τρυφερές στιγμές με τη σύντροφό της



To 2014 αποκάλυψε ότι είναι gay και πριν από μερικές μέρες έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τη σύντροφό της στην πρεμιέρα της ταινίας «Freeheld» και το διεθνές φεστιβάλ του Τορόντο. Ο λόγος για την Ellen Page η οποία αυτή τη φορά ανέβασε στο Instagram μία τρυφερή φωτογραφία με την Samantha Jones. Και όχι, δεν τα έχει με την ηρωίδα του Sex and the City καθώς το κορίτσι της είναι surfer και καλλιτέχνις. 

Όπως βλέπεις, στη φωτογραφία είναι αγκαλιασμένες και προφανώς βρίσκονται σε ένα μέρος όπου ο κόσμος χορεύει αν κρίνουμε από το γεγονός ότι έγραψε στο Instagram πως τα νιώθει τα vibe των χορών του λυκείου. 

Πάντως, η 28χρονη Καναδή ηθοποιός είναι πολύ ερωτευμένη και το δηλώνει περήφανα όπου σταθεί και όπου βρεθεί. Όταν την τελευταία φορά τη ρώτησαν γιατί αποφάσισε να δημοσιοποιήσει τη σχέση της αυτή τη φορά, παρόλο που βρίσκεται σε σχέση εδώ και πολλούς μήνες, εκείνη απάντησε: «Γιατί είμαι ερωτευμένη. Το να περπατάω στο κόκκινο χαλί κρατώντας το χέρι της κοπέλας μου είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο. Είναι καταπληκτικό» δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Παρεμπιπτόντως, η Ellen πρωταγωνιστεί στην ταινία «Freeheld» που μιλάει για ένα ζευγάρι λεσβιών και για τη μάχη της μία ηρωίδας με τον καρκίνο.

Δες ΕΔΩ τους celebrity που αποκάλυψαν ότι είναι γκέι το 2014.