Έρχονται καταιγίδες – Αντίο καλοκαίρι με τα καλύτερα bikini των celebrities

Κάποια στιγμή, θα τελείωνε το καλοκαίρι, τι να κάνουμε;
Έρχονται καταιγίδες – Αντίο καλοκαίρι με τα καλύτερα bikini των celebrities



Το καλοκαίρι τελειώνει και επίσημα σε λίγες μέρες, αλλά ο καιρός αποφάσισε να το κάνει νωρίτερα. Έτσι, εμείς θυμηθήκαμε τα bikini highlight του καλοκαιριού για να περιμένουμε εκείνο το 2016…

Οι Ελληνίδες celeb δεν είχαν να ζηλέψουν σε τίποτα τις stars του εξωτερικού. Η Κατερίνα Καινούργιου, για παράδειγμα, κάθε μέρα άλλαζε και ένα μαγιό. Πάντως και με bikini και με ολόσωμο η Κατερίνα είχε φανταστικό σώμα…

Η Δούκισσα Νομικού πέρασε ένα καλοκαίρι μόνιμα στη Μύκονο. Με αδυναμία στα bikini, το… κορίτσι του Θέμου ήταν από τις πιο hot παρουσίες. Όπως και η Ελένη Φουρέιρα, που πέρασε αρκετές εβδομάδες στην Κεφαλονιά, από όπου κατάγεται ο σύντροφός της.

Από το εξωτερικό δεν ξέρουμε από πού να… αρχίσουμε! Η οικογένεια Kardashian φυσικά είχε την τιμητική της, καθώς φωτογραφήθηκαν όλα τα μέλη της (μέχρι και ο μπαμπάς… Cailtyn) με μαγιό ενώ το αντίπαλο δέος δεν ήταν άλλο από την Alessandra Ambrosio!

H Βραζιλιάνα καλλονή ήταν διακοπές από τον… Απρίλιο, περνώντας φυσικά και από τη Μύκονο, ποστάροντας καθημερινά φωτογραφίες με μαγιό.

Το απροσδόκητο (όσο και αν μπορούμε να το πούμε έτσι), ήρθε από την πρωταγωνίστρια του Game Of Thrones, Emilia Clarke, που εντυπωσίασε με το γαλάζιο μπικίνι της στην Ibiza.

Να σημειώσουμε πως στην gallery επιλέξαμε τις πιο sexy εμφανίσεις των stars! Αλλιώς θα φτάναμε στο καλοκαίρι του 2016 και ακόμη «φορτώναμε» φώτογραφίες!

Αντίο καλοκαίρι 2015 λοιπόν…

Δες ΕΔΩ ποιες σέξι ελληνίδες θα ψήφιζαν οι Άγγελοι της Victoria's Secret!