Tupac : Ομολογία αστυνομικού πως είναι ζωντανός!

Μια θεωρία συνωμοσίας που υπάρχει χρόνια αρχίζει και αποκτά υπόσταση…
Tupac : Ομολογία αστυνομικού πως είναι ζωντανός!



Ήταν 13 Σεπτεμβρίου του 1996 όταν ο Tupac, ο θρυλικός ράπερ, έπεφτε νεκρός στα 25 από σφαίρες σε συμπλοκή. Σήμερα, 19 χρόνια οι θεωρίες συνωμοσίας θέλουν τον Tupac να είναι ζωντανός. Και ήρθε και μια μαρτυρία αστυνομικού να την επαληθεύσει!

Ο κύριος David Myers, αστυνομικός στο επάγγελμα έσπευσε στον τόπο του εγκλήματος μαζί με άλλους αστυνομικούς. Ο ρόλος του όμως ήταν πολύ διαφορετικός: Είχε δωροδοκηθεί, όπως και άλλα 30 άτομα περίπου για να βοηθήσουν τον Tupac να σκηνοθετήσει τον θάνατό του.

«Ο κόσμος πρέπει να ξέρει τι έκανα. Ντρέπομαι που άφησα τα χρήματα να μπουν πάνω από τον λόγο μου. Δεν γίνεται να πεθάνω χωρίς να ξέρει ο κόσμος…», δήλωσε ο Myers στην Mirror από το νοσοκομείο που νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με την μαρτυρία του δέχτηκε 1,5 εκατομμύρια δολάρια για να βοηθήσει τον Tupac να διαφύγει, ενώ ο θρυλικός ράπερ πλήρωσε 50 χιλιάδες δολάρια για να πάρει πτώμα από νεκροτομείο και να πάρει την θέση του!

Αυτό που έχει σημασία είναι πως η μαρτυρία αυτή ήρθε λίγο πριν από την κυκλοφορία ενός ντοκιμαντέρ που θα ασχολείται με τη ζωή του Tupac Shakur.

Διαφημιστικό κόλπο ή αλήθεια; Οι λάτρεις των θεωριών συνωμοσίας αλλά και του Tupac μάλλον θα ενθουσιαστούν!

Kαι αυτός είναι ο κύριος Myers

Διάβασε ΕΔΩ το αφιέρωμα για την ζωή του Tupac μέσα από 8 ατάκες του ίδιου