Irina Shayk: Έφαγε τούμπα έξω από το Buckingham Palace

Συμβαίνει και στα supermodel!
Irina Shayk: Έφαγε τούμπα έξω από το Buckingham Palace



H Irina Shayk είναι ένα supermodel! Δεν θεωρείται αδίκως ως μια από τις πιο sexy γυναίκες στον κόσμο. Έχει κάνει χιλιόμετρα στην πασαρέλα με μακριά, κοντά φορέματα, τακούνια και flat παπούτσια. Ποιος θα το πίστευε λοιπόν πως με τέτοια εμπειρία, θα μπορούσε να φάει τούμπα! Και όμως συμβαίνει και στα supermodel τελικά!


Η 29χρονη καλλονή, που παρευρέθηκε στην εβδομάδα μόδας στη Νέα Υόρκη, όταν ερωτήθηκε από το περιοδικό People πως την φάνηκε που συνάντησε τον πρίγκιπα Κάρολο,  τον Μάιο που πέρασε, που ήταν που ήταν special guest στο Buckingham Palace, δήλωσε πως η εμπειρία της ήταν ανεπανάληπτη!

Παράλληλα όμως με αυτό αποκάλυψε πως καθώς κατευθύνοταν στο Buckingham, σωριάστηκε στις σκάλες επειδή καταλάθος πάτησε το πίσω μέρος του φορέματός της! Ένιωσε τόση ντροπή! "Το αστείο κομμάτι ήταν ότι καθώς ανέβαινα τις σκάλες του  Buckingham, και φορούσα αυτό το τέλειο φόρεμα Versace, ξαφνικά παραπατάω και πέφτω στις σκάλες. Ένιωσα τόση ντροπή!Ευτυχώς δεν με παρατήρησε κανείς", σχολίασε το supermodel! 


Παρεπιπτόντως η Irina ήταν απλά gorgeous όπως πάντα!

Η σχέση του Bradley Cooper δεν σοβάρεψε ποτέ! Είναι απλά μαμάκιας!