Τι θα γίνει κορίτσια; Ακόμη στο καλοκαίρι έχουν μείνει οι celebrity! (Photos)

Πολύ φοβόμαστε πως θα το γιορτάζουν για πολύ καιρό ακόμα…
Τι θα γίνει κορίτσια; Ακόμη στο καλοκαίρι έχουν μείνει οι celebrity! (Photos)



Ο Σεπτέμβριος είναι εδώ, ωστόσο αυτό δεν δείχνει να πτοεί τις μεγαλύτερες stars του πλανήτη που συνεχίζουν τα μπάνια τους στις παραλίες και στις πισίνες τους, φορώντας τα sexy μαγιό τους.

Η Lady Gaga δεν έχει πρόβλημα να ποστάρει τα οπίσθια της στο Instagram (έχει κάνει και πολύ γυμναστική και θέλει να κάνει… απόσβεση) ενώ η 17χρονη Bella Thorne και οι φίλες της «ανέβασαν» τις δικές τους φωτογραφίες στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης από την πισίνα τους.

Αυτοί που έχουν την… τιμητική τους για ακόμη μια φορά είναι οι «άγγελοι» της Victoria’s Secret, που δεν έχασαν την ευκαιρία να δείξουν τις σιλουέτες τους στο Instagram. Lily Aldridge, Shanina Shaik και Candice Swanepoel τα… πέταξαν για να παρουσιάσουν τη νέα κολεξιόν της γνωστής εταιρείας εσωρούχων.

Αυτή που δεν περιμέναμε να γδυθεί (τουλάχιστον τόσο) είναι η Selena Gomez, ωστόσο τι καλύτερο για promotion από το γυμνό της σώμα;

Bonus εξαλλοσύνης; Φυσικά στην Miley Cyrus που πασάλειψε με τούρτα το πρόσωπο (!) της κολλητής της και άρχισε να την γλύφει!

Ναι, θα έχουν για όλο τον χρόνο καλοκαίρι! Δείτε και την gallery και θα καταλάβετε… 

Δες ΕΔΩ τον χαμό στην ελληνική showbiz! Από γάμους μέχρι selfies με το σλιπάκι!