Από δισεκατομμυριούχο σε... δισεκατομμυριούχο η Miranda Kerr

Η φήμες ήθελαν το super model να είναι ζευγάρι με τον James Packer, ωστόσο φαίνεται πως άλλος πλούσιος άντρας είναι ο εκλεκτός της καρδιάς της.
Από δισεκατομμυριούχο σε... δισεκατομμυριούχο η Miranda Kerr



Η Miranda Kerr, ένα χρόνο μετά το διαζύγιο της με τον ηθοποιό Orlando Bloom, συνεχίζει να φλερτάρει καθώς νέο της amore είναι ο Steve Bing, δισεκατομμυριούχος και πρώην της Elizabeth Hurley.

To 31 χρονο μοντέλο, το οποίο έχει αποκτήσει και έναν γιο με τον Bloom, βρέθηκε στην βίλα του Bing στο Malibu, αξίας 600 εκατομμυρίων δολαρίων, μόλις τρεις μήνες μετά από τις διακοπές της με τον (επίσης) δισεκατομμυριούχο, James Packer.

Η Kerr είχε μαζί της τον γιο της, τον 3χρονο Flynn, ντυμένη casual με τζιν και ένα μαύρο μπλουζάκι, ενώ είχε μαζί της και την νταντά του μπόμπιρα της. Άνθρωποι κοντά στην Miranda, τονίζουν πως το φλερτ της με τον Steve Bing κρατάει πάνω από ένα μήνα και το γεγονός πως είχε μαζί της τον γιο της, ίσως σημαίνει πολλά.

Ο Bing έχει έναν γιο με την ηθοποιό, Elizabeth Hurley (τον οποίο δεν αναγνώριζε μέχρι που έγινε τεστ DNA) και πλέον δείχνει έτοιμος για το επόμενο βήμα με τον «άγγελο» της Victoria’s Secret.

Και πως να μην είναι;

Aυτός είναι ο 49χρονος Steve Bing, πρώην της Elizabeth Hurley και νυν (;) της Miranda Kerr...

Η Μiranda Kerr με τον γιο της στο σπίτι του Bing