Jessica Alba : Λέει ψέματα για τα βιοδιασπώμενα προϊόντα της εταιρείας της;

Not so honest τελικά η… Honest Company της 34χρονης star.
Jessica Alba : Λέει ψέματα για τα βιοδιασπώμενα προϊόντα της εταιρείας της;



Η Jessica Alba εδώ και ένα τρια έχει μπει δυναμικά στον επιχειρηματικό χώρο, ιδρύοντας την Honest Company, μια εταιρεία με βιοδιασπώμενα καθημερινά προϊόντα και μη τοξικά. Αυτό το τελευταίο ωστόσο μάλλον δεν ισχύει…

Αυτό αναφέρει η μήνυση του κυρίου John Rubin, ο οποίος χρησιμοποίησε αντηλιακό της εταιρείας της Jessica λόγω της αλλεργίας που έχει στα συστατικά των κοινών προϊόντων. Αποτέλεσμα να έχει αλλεργική αντίδραση στο υποτιθέμενο μη τοξικό αντηλιακό της Honest Company.

Από την πλευρά της εταιρείας, πήρε θέση ο Christopher Gavigan, ο άνθρωπος που δημιούργησε μαζί με την Alba την εταιρεία, σχολιάζοντας: «Έχουμε ξεκινήσει την έρευνα και θα προβούμε σε όλα τα απαραίτητα tests για να διαπιστώσουμε πως το προϊόν πληρούσε τις προδιαγραφές».

 Η Honest Company ιδρύθηκε το 2012 και αρχικά παρήγαγε 17 προϊόντα, τα οποία είναι βιοδιασπώμενα, όπως πάνες και άλλα μωρουδιακά. Σήμερα παράγει συνολικά 120 προϊόντα, ανάμεσα τους και καλλυντικά, με την αξία της να υπολογίζεται στα 700 εκατομμύρια δολάρια!

Για να δούμε τελικά, είναι Honest η εταιρεία της Jessica με τους πελάτες της;

Παρόμοιο πρόβλημα με τον Rubin αντιμετώπισε και άλλη μια γυναίκα...

Η Jessica Alba και ο συνέταιρος της, Chistopher Gavigan

Δες ΕΔΩ μια από τις πιο σέξι φωτογραφίσεις της Jessica