Πώς θα περάσει ο πρίγκιπας Harry τα 31α γενέθλιά του (δεν φαντάζεσαι)!

Θα είναι τόσο πριγκιπικά όσο νόμιζες;
Πώς θα περάσει ο πρίγκιπας Harry τα 31α γενέθλιά του (δεν φαντάζεσαι)!



Ο πρίγκιπας Harry σύντομα θα γυρίσει από το πολύμηνο ταξίδι του στην Αφρική, κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει και στην ταπεινή του καθημερινότητα: Στις δημόσιες εμφανίσεις, τα υποτιθέμενα ρομάντζα και τα σκάνδαλα που κυκλοφορούν γύρω από το όνομά του. Ο αυτοαποκαλούμενος «κακός θείος», επίσης, σκοπεύει να περάσει περισσότερο χρόνο με την πριγκίπισσα Charlotte και την οικογένειά της όταν γυρίσει στο Λονδίνο. 

Αυτό που μας απασχολεί, είναι πώς θα περάσει τα 31α γενέθλιά του, τα οποία κλείνει σε λίγες μέρες, δηλαδή στις 15 Σεπτεμβρίου. Λες να κάνει πάρτι με την Gigi Hadid και την Kendall Jenner σε κάποιο πολυτελές ξενοδοχείο; Λες να προτιμήσει κάτι πιο οικογενειακό και πάρει τα ανήψια του να δουν τα Minions; Ή να περιμένει εναγωνίως μήνυμα από την πρώην του Cressida Bonas; 

Τίποτα από τα παραπάνω. Αντίθετα, θα βρεθεί ανάμεσα σε αεροπλάνα. Αλήθεια. Ο πρίγκιπας, πρώην καπετάνιος στο στρατό και πιλότος ελικοπτέρου θα περάσει τη μέρα του με τους βετεράνους του β’ Παγκοσμίου Πολέμου, παρατηρώντας vintage αεροπλάνα και γιορτάζοντας την 75η επέτειο της Μάχης της Αγγλίας. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί αν ο Harry θα πιλοτάρει κάποιο από τα αεροπλάνα. 

Πηγή: Vanity Fair 

Δες ΕΔΩ 10 θεωρίες συνωμοσίας για το θάνατο της πριγκίπισσας Diana.