Madonna : Παρακαλάει τον Sean Penn να γίνουν ξανά ζευγάρι!

Έχουν χωρίσει εδώ και 26 χρόνια αλλά… ο έρωτας δεν πέρασε!
Madonna : Παρακαλάει τον Sean Penn να γίνουν ξανά ζευγάρι!



Η Madonna και ο Sean Penn παντρεύτηκαν το 1985, καταφέρνοντας μέχρι και σήμερα να θεωρούνται σαν ένα από τα πιο «εκρηκτικά» ζευγάρια. Το 1989 ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους ωστόσο σήμερα, 26 χρόνια μετά, φαίνεται πως η βασίλισσα της pop δεν ξεπέρασε τον οσκαρικό star…

Έτσι, σύμφωνα με το περιοδικό Radar, η Madonna έχει ξεκινήσει την προσπάθεια να φέρει ξανά τον Penn στην ζωή της και μάλιστα έχει βάλει… λυτούς και δεμένους για να το καταφέρει!

«Πριν ένα χρόνο είχαν βρεθεί. Τον λατρεύει η Madonna τον Sean και θα έδινε κυριολεκτικά τα πάντα για να έχει μια ευκαιρία μαζί του. Κανένας άλλος δεν είχε φτάσει τόσο κοντά στην καρδιά της. Την ικανοποιούσε τόσο σωματικά όσο και ψυχικά», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον της 57χρονης superstar.

Μάλιστα, η ίδια πηγή σχολίασε πως η Madonna όταν ενημερώθηκε για τον αρραβώνα του Penn με την πρώην (πλέον) του, Charlize Theron ήταν συντετριμμένη.

«Του στέλνει δώρα και μηνύματα και πολλοί πιστεύουν πως είναι θέμα χρόνου να σπάσει ο Sean και να της δώσει μια ευκαιρία», πρόσθεσε στο περιοδικό ο φίλος της Madonna.

To… γυαλί ανάμεσα στο ζευγάρι είχε ραγίσει το 1987 καθώς ο Penn είχε χτυπήσει την σύζυγο του με αποτέλεσμα να καταδικαστεί σε 60 μέρες φυλάκισης!

Δώσε και εσύ μια ευκαιρία βρε Sean… 

O Sean με την μέχρι πρότινος αρραβωνιαστικιά του, Charlize Theron