Rihanna – Lewis Hamilton : Ρομαντική απόδραση στην Ιταλία

Θα πάρουν τον έρωτα τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας…
Rihanna – Lewis Hamilton : Ρομαντική απόδραση στην Ιταλία



Η Rihanna και ο Lewis Hamilton είναι ζευγάρι εδώ και λίγες εβδομάδες (και ας μην το παραδέχονται επίσημα). Οι παπαράτσι είναι στο… κυνήγι για μια κοινή φωτογραφία. Κάπως έτσι το ζευγάρι αποφάσισε να χαρεί τον έρωτα του σε prive κρουαζιέρα στην Ιταλία.

Το ζευγάρι πριν από ένα μήνα είχε «συναντηθεί» τυχαία στα Barbados, όπου πόσταραν φωτογραφίες στα social media, ενώ πρόσφατα είχαν γευματίσει μαζί και στη Νέα Υόρκη.

Ο Βρετανός star της Formula 1 ωστόσο θέλει να απολαύσει την συντροφιά της Ri-Ri ήσυχα και έτσι ναύλωσε ένα γιοτ για να φύγουν διακοπές στην Ιταλία. Και ο προορισμός δεν επιλέχτηκε τυχαία από τον 30χρονο πιλότο.

Όπως αναφέρει το περιοδικό ΟΚ ο Hamilton θέλει να παρουσιάσει την σχέση του με την Rihanna επίσημα στο Grand Prix που θα γίνει στην Μόντσα στις 6 Σεπτεμβρίου…

«Για τον Lewis είναι μεγάλη υπόθεση η σχέση του με την Rihanna. Θέλει να την έχει δίπλα του στον αγώνα. Είναι ο μεγαλύτερος star στην Formula», δήλωσε άνθρωπος από το περιβάλλον του Hamilton.

Θα κάνει η Rihanna το χατίρι στον Lewis; Παιδιά εμείς πάντως προτείνουμε Ελλάδα! Η RiRi άλλωστε είχε έρθει στην Κρήτη το 2013...

H... τυχαία συνάντηση Lewis-Rihanna στα Barbados