Jennifer Lawrence: Χώρισε οριστικά με τον Chris Martin

Μετά από ένα χρόνο το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους…
Jennifer Lawrence: Χώρισε οριστικά με τον Chris Martin



Η Jennifer Lawrence βλέπει την καριέρα της να απογειώνεται ωστόσο τα αισθηματικά της ακολουθούν αντίστροφη πορεία, καθώς μετά από ένα χρόνο χώρισε με τον Chris Martin!

Σύμφωνα με το περιοδικό People, η 25χρονη οσκαρική star και ο frontman των Coldplay δεν είναι πια μαζί. Αιτία; Το γεγονός πως ο Martin δεν λέει να πάρει διαζύγιο εδώ και ενάμιση χρόνο από την Gwyneth Paltrow αλλά και η άρνηση του να δεσμευτεί με την Lawrence.

Η Jennifer έκανε υπομονή, ωστόσο αφού είδε πως η κατάσταση δεν αλλάζει πήρε την απόφαση να χωρίσει με τον 38χρονο Βρετανό…

«Ο Chris δεν θέλει να χωρίσουν αλλά πρέπει να είναι κοντά στην οικογένεια του όσο το δυνατόν περισσότερο. Μέσα σε όλα αυτά είναι και οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Είναι… τρελός για την Jen, αλλά θέλει να κρατήσει το πρόγραμμα του και τις ισορροπίες του», σχολίασε στο περιοδικό άνθρωπος από το περιβάλλον του Martin.

Υπάρχει όμως και ο αντίλογος στο ρεπορτάζ, καθώς φίλος της Lawrence δήλωσε για το θέμα: «Η Jennifer δεν είχε πρόβλημα να βλέπει ο Chris την οικογένεια του, αλλά θέλει να περνάει περισσότερο χρόνο μαζί του, κάτι που δεν άλλαζε».

Το πρώην, πλέον, ζευγάρι ήταν μαζί από τον περασμένο Ιούνιο ωστόσο χώρισαν τον Οκτώβριο για να κάνουν την επανασύνδεση τον Δεκέμβριο.

Ο Martin έχει δυο παιδιά με την Gwyneth Paltrow και μάλιστα έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι στην ίδια γειτονιά για να είναι κοντά τους.

Μάλλον πολύ υπομονή έκανες Jennifer…

Kαι ο Chris με την... πρώην του, Gwyneth Paltrow

Δες ΕΔΩ τη νέα ξανθιά που φημολογείται πως είναι στο πλάι του Chris