Ο σύντροφος της Katy Perry, Dj Diplo περιμένει παιδί (από άλλη)

Λίγο καιρό πριν ξεκινήσουν την σχέση τους η πρώην κοπέλα του μουσικού παραγωγού έμενε έγκυος!
Ο σύντροφος της Katy Perry, Dj Diplo περιμένει παιδί (από άλλη)



Η Katy Perry δεν μπορεί να... στεριώσει σε σχέση! Λίγες μέρες αφότου τα αμερικανικά media άρχισαν να γράφουν για τη σχέση της με τον, Dj Diplo, διαβάζουμε πως εκείνος περιμένει το δεύτερό του παιδί! Δεν ξέρουμε πως μπορεί να αισθάνεται η Αμερικανίδα τραγουδίστρια στο άκουσμα της είδησης, αλλά ο αγαπημένος της -φημολογείται πως είναι μαζί 7 μήνες, από το Coachella Festival- πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αλλάζοντας μάλιστα το όνομα του στο Twitter από Wesley Pentz που είναι το κανονικό του, σε “Baby Daddy”!

Δημοσίευμα της "New York Daily News", αναφέρει πως η πρώην κοπέλα του Dj Diplo, Kathryn Lockhart, περιμένει το δεύτερό τους παιδί πολύ σύντομα (έχουν και άλλο ένα αγοράκι 4 χρονών, τον Lockett): “Θα γεννήσει τις επόμενες εβδομάδες. Μπορεί να μην είναι μαζί με τον Wesley Pentz, αλλά διατηρούν πολύ καλές σχέσεις και λόγω του πρώτου τους παιδιού. Είναι πολύ χαρούμενοι και οι δύο!”.

Αν η είδηση αποδειχθεί αληθής, τότε η Kathryn θα είχε μείνει έγκυος από τον μουσικό παραγωγό λίγο πριν τα φτιάξει ο δεύτερος με την Katy Perry, τον περασμένο Απρίλιο!