Οι 57άρες ποζάρουν σαν τη Sharon Stone! Είναι το ίδιο σέξι;

Τα αποτελέσματα θα σε καταπλήξουν.
Οι 57άρες ποζάρουν σαν τη Sharon Stone! Είναι το ίδιο σέξι;



Θυμάσαι τη γυμνή φωτογράφιση που έκανε προ ημερών η Sharon Stone στο «Harper’s Bazaar»; Η ηθοποιός απέδειξε ότι στα 57 της χρόνια τρελαίνει ακόμα τους άντρες με το σπάνιο σεξ απίλ της. Τι γίνεται όμως όταν οποιαδήποτε άλλη γυναίκα της ηλικίας της ποζάρει με τον ίδιο τρόπο; 

Τρεις αναγνώστριες της DailyMail το τόλμησαν και τα αποτελέσματα ήταν εκπληκτικά. Πάνω που νομίζαμε ότι μόνο η Sharon Stone είναι τόσο σέξι σε αυτή την ηλικία. 

Ας τις δούμε μία προς μία. 

Η Mercedes Yoshioka η οποία είναι δασκάλα χορού δήλωσε το εξής: «Βαρέθηκα να ακούω γυναίκες να λένε ότι νιώθουν αόρατες στα 50 τους. Ότι παραείναι μεγάλες για να νιώθουν ελκυστικές. Απλά δεν πιστεύω ότι κάτι τέτοιο είναι αλήθεια». 

Η Sylviane Degunst είναι συγγραφέας παιδικών παραμυθιών. «Η γυμνή φωτογράφιση της Sharon είναι υπέροχη. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι έχει περάσει από Photoshop, όμως δείχνει ότι οι γυναίκες μπορούν να είναι εμφανίσιμες σε κάθε ηλικία» είπε σχολιάζοντας τη σέξι ηθοποιό. 

Η Susanna Forbes είναι δασκάλα yoga και pilates. «Δεν νιώθω διαφορετικά απ’ ό,τι μια 20χρονη και έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση με το σώμα μου. Παρόλα αυτά, ανησυχώ για την ελαστικότητα του κορμιού μου» είπε χαρακτηριστικά.

Δες ΕΔΩ γιατί η Sharon Stone είναι το απόλυτο κινηματογραφικό sex idol.