Megan Fox - Brian Austin Green: Επίσημα παίρνουν διαζύγιο

Υπήρχε προγαμιαίο συμβόλαιο;
Megan Fox - Brian Austin Green: Επίσημα παίρνουν διαζύγιο



Μπορεί να ελπίζαμε ότι τα παιδιά θα τα έβρισκαν και δεν θα προχωρούσαν στο διαζύγιο όμως όλα δείχνουν ότι ο χωρισμός της Megan Fox και το Brian Austin Green είναι οριστικός.

Η Fox την Παρασκευή κατέθεσε τα χαρτιά του διαζυγίου αναφέροντας ότι ο λόγος είναι οι ασυμβίβαστες διαφορές. Η 29χρονη σταρ επίσης ζητάει την επιμέλεια των δύο γιών τους του, 2χρονου Noah και του 1 έτους Bodhi.  

Σύμφωνα με το TMZ το διαζύγιο είναι φιλικό καθώς οι δύο ηθοποιοί ακόμα μένουν στο ίδιο σπίτι. Επιπλέον, το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ζευγάρι δεν είχε κάνει προγαμιαίο συμβόλαιο και έτσι η περιουσία που δημιούργησαν μετά το γάμο τους θα χωριστεί στα δύο. 

Ποιος ήταν όμως ο λόγος του χωρισμού τους; Τα ξένα media λένε πως ήταν η  καριέρα της Megan Fox, η οποία της είχε γίνει εμμονή. Οι φίλοι, πάντως, λένε ότι ο42χρονος καρδιοκατακτητής του Beverly Hills ήθελε η γυναίκα του να μένει στο σπίτι για να τη βλέπει περισσότερο και να φροντίζει τα δύο τους παιδιά.

Άλλες πηγές αναφέρουν ότι οι τσακωμοί ξεκίνησαν λόγω της ανακαίνισης του σπιτιού τους το οποίο παρεμπιπτόντως αξίζει  3.35 εκατομμύρια δολάρια.  

Πάντως, η τελευταία δημόσια και κοινή εμφάνιση του ζευγαριού ήταν τον Δεκέμβριο του 2014 σε ένα φιλανθρωπικό gala, ενώ ως ημερομηνία χωρισμού καταγράφεται η 15 Ιουνίου. 

Δες ΕΔΩ τη Βραζιλιάνα σωσία της Megan Fox.