Delete! Οι φωτογραφίες που οι διάσημοι θα διέγραφαν από το κινητό τους

Μήπως δεν με κολακεύει τόσο πολύ;
Delete! Οι φωτογραφίες που οι διάσημοι θα διέγραφαν από το κινητό τους



«Όχι, όχι έχω βγει χάλια, πάμε πάλι». Πόσες φορές είπες φέτος αυτή την ατάκα όταν η φίλη σου σε έβγαλε φωτογραφία στην παραλία, στο μπαρ, στο δρόμο; Φυσικά, όλοι στις φωτογραφίες που ανεβάζουμε στο Instagram θέλουμε να δείχνουμε υπέροχες, αδύνατες, κούκλες και τα like να πέφτουν βροχή. 

Και ενώ εμείς έχουμε την ευχέρεια να διαλέξουμε το υλικό που θα ανεβάσουμε στα social media,  οι celebrities είναι κάπως άτυχοι σε αυτό το θέμα μιας και οι παπαράτσι δεν τους αφήνουν σε ησυχία. 

Πολλές φορές, λοιπόν, βλέπουν φωτογραφίες τους δημοσιευμένες στα περιοδικά, που αν ήταν στο χέρι τους θα τις είχαν διαγράψει επί τόπου. 

Ας δούμε μερικές τέτοιες περιπτώσεις. 

Ο Γιάννης Λάτσιος είναι πολύ γοητευτικός άντρας, όμως είμαστε σίγουρες ότι θα ήθελε να κάνει delete στη φωτό που ξεπροβάλλει η καλοταϊσμένη κοιλίτσα του. Τη βρήκαμε στο περιοδικό  «Hello», από τις διακοπές του στο Καμάρι Κορινθίας. 

Είναι ή δεν είναι αυτή η Κέλλυ Κελεκίδου και ο Νίκος Κουρκούλης; Αυτό αναρωτιούνται όσοι βλέπουν τη φωτογραφία από τα γενέθλια του στιχουργού Κυριάκου Παπαδόπουλου. Ο ίδιος την ανέβασε στο facebook αλλά δεν είμαστε σίγουροι ότι τους ρώτησε πρώτα. 

Την έκαψε τη Δήμητρα Λιάνη το περιοδικό «Hello» που την εντόπισε στην παραλία της Ψάθας. Η πρώην πρώτη κυρία της Ελλάδος, βέβαια, δεν έχει σχέση πλέον με τον κόσμο του lifestyle και λογικό είναι να μας ξενίζει η εικόνα της. Κατά τα άλλα, οι καμπύλες της μας φαίνονται κάτι το απολύτως φυσιολογικό. 

Και τι δεν έχει ακούσει τις τελευταίες μέρες η Ελένη Μενεγάκη για τις εμφανίσεις του καλοκαιριού. Τόσες φωτογραφίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, λογικό είναι κάποιες να μην την κολακεύουν. Τι να κάνουμε; 

Περιοδικό Hello

Όχι ότι δεν μας αρέσει η εικόνα που βλέπουμε. Μας αρέσει και πάρα πολύ μάλιστα το σώμα της Σίσσυς Χρηστίδου. Όμως αν σκεφτείς ότι οι φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram τη δείχνουν πετσί και κόκκαλο, τότε υποθέτουμε ότι η ίδια θα ήθελε να διαγράψει από τη μνήμη της αυτό το στιγμιότυπο. 

Άραγε πέρασε από την έγκριση της Άννας Βίσση η φωτογραφία της μαζί με τον Νίκο Καρβέλα που ανέβηκε στο fan page της στο Instagram; 

Ήταν 2008 όταν έγινε το «κλικ» αυτής της φωτογραφίας. Το κορμί της Μιμής Ντενίση πλέον έχει αλλάξει προς το καλύτερο όμως πάμε στοίχημα ότι κάνει πως δεν τη βλέπει. 

Στην Πάρο με την Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε ο Γιώργος Μπόγρης του οποίου το μαλλί, όπως είδαμε στο «Hello» άρχισε να θυμίζει Ελένη Φουρέιρα. 

Από την άλλη πλευρά, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου φωτογραφήθηκε στα Ματόγιαννα της Μυκόνου. Οι εκφράσεις που πήρε την ώρα που περπατούσε δεν ήταν και τόσο σικ. 

Μπορεί η Κατερίνα Καινούργιου να είναι από τις πιο αψεγάδιαστες Ελληνίδες celebrity, όμως υπάρχει μία φωτογραφία που τη δείχνει κάπως ταλαιπωρημένη να βγαίνει από τη θάλασσα. Είχε δημοσιευτεί στο παρελθόν στο περιοδικό «You». 

Bonus: Μία φωτογραφία που θα διαγράφαμε εμείς 

Καλά βλέπεις. Αυτό το κορίτσι είναι η Μάρω Λύτρα η οποία πλέον ζει στον Καναδά και εργάζεται ως νοσηλεύτρια. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ελλάδα και ανέβασε μόνη της αυτή τη φωτογραφία στο facebook.  To κορίτσι που γνωρίσαμε από το Fame Story, βέβαια, είναι πολύ καλύτερο στην πραγματικότητα. 

Δες ΕΔΩ τις αρετουσάριστες φωτογραφίες διασήμων στην παραλία.