Robert Pattinson: Χωρίζει με την FKAtwigs!

Κουφέτα περιμέναμε να φάμε και μάλλον… με την όρεξη θα μείνουμε!
Robert Pattinson: Χωρίζει με την FKAtwigs!



Ο Robert Pattinson και η FKAtwigs ετοιμάζονταν να παντρευτούν. Γιατί χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο; Γιατί σύμφωνα με δημοσίευμα το ζευγάρι είναι πολύ κοντά στο να τα… διαλύσει όλα!

Η ιστοσελίδα Celebrity Dirty Laundry (ελληνιστί τα άπλυτα των celebrity), αναφέρει πως η twigs έχει πάρει απόφαση να μην γίνει ο γάμος επειδή βλέπει την καριέρα της να εκτοξεύεται. Οπότε θεωρεί πως ούτε θα ωφεληθεί με μια τέτοια κίνηση ενώ ίσως βλάψει την πορεία της.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η αλήθεια είναι άλλη και πιο… άσχημη. Η FKA είδε πως η σχέση της με τον πρωταγωνιστή του Twilight ουσιαστικά έδωσε την ώθηση που χρειαζόταν η καριέρα της και πως απλά πήρε όσα ήθελε από τον 29χρονο star!

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και 10 μήνες, προσπαθώντας να αποφύγει όσο μπορεί τα φώτα της δημοσιότητας ενώ οι πληροφορίες της ιστοσελίδας αναφέρουν πως το ζευγάρι πρόσφατα τσακωνόταν (και μάλιστα άσχημα) στο αεροδρόμιο του Λονδίνου.

Να δώσουμε βάση στο δημοσίευμα ή όχι; Πάντως και αυτό το κορίτσι του Pattinson φαίνεται… περίεργο! Ίσως πιο περίεργο από την Kristen Stewart, η οποία πλέον έχει ερωτική σχέση με γυναίκα!

Που τις βρίσκεις βρε Robert;