Φήμες εγκυμοσύνης για την Jessica Biel! Θα γίνει πατέρας ο Justin Timberlake;

Πριν από λίγες εβδομάδες το διάσημο ζευγάρι γιόρτασε το δεύτερο έτος γαμήλιου βίου. Έρχεται και το παιδί που θα συμπληρώσει την ευτυχία τους;
Φήμες εγκυμοσύνης για την Jessica Biel! Θα γίνει πατέρας ο Justin Timberlake;



Η Jessica Biel απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους με την κοιλιά της να είναι ελαφρώς φουσκωμένη, με τις φήμες στο Hollywood να έχεις φουντώσει: Θα γίνει πατέρας ο Justin Timberlake;

Η 32χρονη ηθοποιός, η οποία είναι παντρεμένη με τον 33χρονο μουσικό (και ηθοποιό) από το 2012, έχει εκφράσει αρκετές φορές την επιθυμία της να γίνει μητέρα στο παρελθόν και όλα δείχνουν πως η ώρα έφτασε. H Biel βρέθηκε σε αγορά του Hollywood με την βοηθό της, με την κοιλιά της να είναι ελαφρώς φουσκωμένη. Τα ψώνια μάλιστα τα κουβαλούσε η βοηθός της, κάτι που ενίσχυσε τις φήμες για εγκυμοσύνη.

Η Daily Mail επικοινώνησε με τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, ο οποίος δεν έκανε καμία δήλωση για το αν είναι έγκυος η Biel ή όχι, ωστόσο η αλλαγή στο καλλίγραμμο σώμα της ίσως να λέει πως σύντομα θα γίνει μητέρα.

Το ζευγάρι, το οποίο είναι μαζί από το 2007, γνωρίστηκε σε φωτογράφιση ενώ είχε και έναν μικρό χωρισμό στο παρελθόν πριν την επανένωση του 2011.

Κοντά στην πατρότητα ο 33χρονος Justin Timberlake, κάτοχος 9 βραβείων Grammy…