Kristen Stewart: Τη ρώτησαν αν είναι gay ή straight

Τι απάντησε η ηθοποιός για τη σεξουαλικότητά της;
Kristen Stewart: Τη ρώτησαν αν είναι gay ή straight



Και εσύ όπως όλοι μας θα αναρωτιέσαι αν η Kristen Stewart είναι gay ή straight. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να λυθεί η απορία σου μιας και η ίδια επιχείρησε να δώσει μια απάντηση στο περιοδικό Nylon και το τεύχος του Σεπτεμβρίου. 

Με δεδομένη τη φημολογούμενη σχέση της με την παραγωγό οπτικών εφέ Alicia Cargile, η 25χρονη ηθοποιός ερωτήθηκε αν είναι gay ή straight και η απάντησή της ήταν διφορούμενη: 

«Αν αισθάνεσαι πραγματικά ότι θέλεις να προσδιορίσεις τον εαυτό σου και έχεις την δυνατότητα να θέσεις ορισμένες παραμέτρους και ό, τι σε καθορίζει, τότε κάν’ το. Αλλά εγώ είμαι ηθοποιός. Ζω με την αμφιβολία σε αυτή τη ζωή και αυτό είναι που λατρεύω. Δεν νιώθω ότι θα ήμουν αληθινή με τον εαυτό μου αν έλεγα ότι θα κάνω outing. Μέχρι να αποφασίσω ότι έχω μία άποψη την οποία ο κόσμος μπορεί να δεχτεί, δεν μπορώ να πω κάτι. Είμαι απλά ένα παιδί που κάνει ταινίες. Πιστεύω ότι σε τρία ή τέσσερα χρόνια θα υπάρχουν άνθρωποι που θα πιστεύουν ότι δεν είναι ανάγκη να καταλάβεις αν είσαι gay ή straight ».

Αυτή ήταν η απάντησή της η οποία προκαλεί ερωτηματικά, ενώ μας δίνει την αίσθηση ότι η ηθοποιός του Twilight βρίσκεται σε στάδιο πειραματισμού.  Η ιστορία θα δείξει! 

Δες ΕΔΩ γιατί η Kristen Stewart πέρασε τραυματικά χρόνια.