Αlessandra Ambrosio: Ένα supermodel στη Μύκονο!

Το supermodel από την Βραζιλία… ξεκόλλησε από την Κόπα Καμπάνα για χάρη της Ψαρούς!
Αlessandra Ambrosio: Ένα supermodel στη Μύκονο!



Η Alessandra Ambrosio βρίσκεται σε… μόνιμες διακοπές (το γράφει άλλωστε και στα hashtags της) και έτσι αποχωρίστηκε το αγαπημένο της Ρίο Ντε Τζανέιρο για την Μύκονο!

Ο άγγελος της Victoria’s Secret είχε έρθει στην χώρα μας και στη Μύκονο στις αρχές Μαΐου για καμπάνια της εταιρείας, ωστόσο ερωτεύτηκε τις παραλίες του «Νησιού των Ανέμων» και έτσι εδώ και λίγα 24ώρα επέστρεψε.

Μαζί της, η δημοσιογράφος Rachel Dobriner, το μοντέλο (και επίσης Βραζιλιάνα), Beatriz Barros, αλλά και τα δυο της παιδιά, Anja και Noah. Φυσικά στο πλάι της και ο σύντροφος της, Jamie Mazur, με τον οποίο είναι αρραβωνιασμένοι από το 2008 χωρίς να κάνουν σχέδια γάμου!

Η Alessandra εντυπωσίασε με το μαύρο brazilian μαγιό της ενώ δεν έλειψαν και οι καθιερωμένες selfies από την παραλία, έχοντας στην αγκαλιά της την 6χρονη κόρη της, ενώ σχολίασε σε μια από αυτές «Μύκονος με τα κορίτσια μου!».

Όπως ήταν λογικό οι Έλληνες followers της δεν σταμάτησαν να της δίνουν συγχαρητήρια που επέλεξε την Μύκονο για τις διακοπές της (ζούμε και δύσκολες εποχές, μην το ξεχνάμε) ενώ και τα… κοπλιμέντα «έπεφταν» βροχή για τον άγγελο της Victoria’s Secret.

Η Ambrosio βρισκόταν στην πατρίδα της από τα μέσα Μαΐου για τις ανάγκες τηλεοπτικής σειρά όπου συμμετέχει ενώ για να… ξεκολλήσει από τις απέραντες αμμουδιές της Βραζιλιάς, φανταστείτε πόσο εντυπωσιασμένη έμεινε με την Μύκονο!

Ευχαριστούμε Alessandra!

Δες ΕΔΩ την Elle Macpherson στη Μύκονο, αλλά και την Lindsay Lohan ΕΔΩ