Henry Cavill: Κάποτε με κορόιδευαν επειδή ήμουν… χοντρός!

Ναι, λέμε για τον άνθρωπο που έπαιζε τον Superman!
Henry Cavill: Κάποτε με κορόιδευαν επειδή ήμουν… χοντρός!



Ο Henry Cavill διαθέτει ένα από τα καλύτερα σώματα στο Hollywood. Αυτό το έχουμε δει σε όλες τις ταινίες που έχει παίξει ο Βρετανός. Πριν από χρόνια, ωστόσο, οι συμμαθητές του τον κορόιδευαν και τον αποκαλούσαν… χοντρό!

Αυτό αποκάλυψε ο 32χρονος star στο Men’s Fitness, σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Με φώναζαν ο χοντρός Cavill! Η αλήθεια είναι πως είχα… δίπλες πάνω μου. Με φώναζαν επίσης λεμόνι, λόγω σχήματος».

Όλα αυτά πριν από 19 χρόνια, όταν ο Henry ήταν στην ηλικία των 13 ετών. Κάτι το οποίο, όπως είναι λογικό τον έκανε να νιώθει αποκομμένος από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του. Μάλιστα, επειδή ήταν εσώκλειστος σε ιδιωτικό σχολείο μιλούσε με τους γονείς του 3 φορές την ημέρα, κλαίγοντας!

Τα χρόνια ωστόσο πέρασαν και ο Henry όχι μόνο είναι ένας από τους πιο sexy ηθοποιούς στον κόσμο αλλά διαθέτει και ένα σώμα βγαλμένο από… κόμικ!

«Η παραγωγή του Man Of Steel (2013) είχε προσλάβει έναν διαιτολόγο. Έτσι έριξα τις θερμίδες μου στις 1800 και τα κατάφερα. Πάντως όταν δεν είμαι σε περίοδο ταινιών και γυρισμάτων τρώω!», πρόσθεσε για την μεταμόρφωση του ο Henry.

Μα… λεμόνι ο Henry;

Δες ΕΔΩ την τελευταία εμφάνιση του Henry Cavill στο κόκκινο χαλί

O Ηenry... στρουμπουλός

Και ο Henry τώρα...