Rihanna: Στην παραλία με sexy μπικίνι και ένα… πιθηκάκι!

Τυχερός άντρας ο Lewis Hamilton…
Rihanna: Στην παραλία με sexy μπικίνι και ένα… πιθηκάκι!



H Rihanna συνεχίζει τις διακοπές της στην γενέτειρα της, τα νησιά Barbados, εντυπωσιάζοντας με τις εκπληκτικές της καμπύλες αλλά και την παρέα της! Όχι, τον Lewis Hamilton αλλά ένα νεογέννητο… πιθηκάκι!

Η 27χρονη «βασίλισσα» της R n’ B φορούσε ένα μαύρο cut out μπικίνι, το οποίο αναδείκνυε την εξαιρετική σιλουέτα της αλλά και της sexy καμπύλες της. Κάτι το οποίο αποτελεί σήμα κατατεθέν άλλωστε της Rihanna…

Στην αγκαλιά της Rihanna μάλιστα ήταν και ένα νεογέννητο πιθηκάκι, το οποίο φρόντιζε με στοργή η popstar ενώ όταν ο μικρός της φίλος κοιμήθηκε τότε η RiRi ξεκίνησε τις sexy πόζες, προφανώς για το Instagram. Στο οποίο είναι αδιαμφισβήτητα η «βασίλισσα», μιας και έχει έναν από τους πιο hot λογαριασμούς στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Την ίδια ώρα οι φήμες πως είναι ζευγάρι με τον παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1 (και πρώην της Nicole Scherzinger), Lewis Hamilton, έχουν φουντώσει με τους δυο stars να μην σχολιάζουν το παραμικρό για το αν η σχέση τους είναι φιλική ή κάτι παραπάνω!

Τυχερός πάντως ο Lewis αλλά και το… πιθηκάκι!

Δες ΕΔΩ με ποιον είναι ζευγάρι η πρώην του Hamilton και δεν θα το πιστεύεις...

Πηγή: Daily Mail