Spice up your Life! Οι Spice Girls ξεκινούν παγκόσμια περιοδεία χωρίς τη Victoria

Γιατί η Κα Beckham έμεινε εκτός;
Spice up your Life! Οι Spice Girls ξεκινούν παγκόσμια περιοδεία χωρίς τη Victoria



Το 1996 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο single τους. Σε λίγους μήνες συμπληρώνονται 20 χρόνια από τότε, και οι Spice Girls αποφάσισαν να το γιορτάσουν όπως τους άρμοζε. Με μία επανένωση. Και επανένωση σημαίνει παγκόσμια περιοδεία, αλλά με μία ηχηρή απουσία. Η Victoria Beckham δεν θα συμμετέχει.

(Πριν προχωρήσεις την ανάγνωση πάτα play, για να συγκινηθείς λίγο)

Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν την αγαπημένη Posh να μην συμμετέχει λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων. Στην περίπτωση της, θα ήταν αδύνατο να εγκαταλείψει τώρα το brand της (που μόνο ανοδική πορεία έχει) καθώς και τα τέσσερα παιδιά της και τον David. Γιατί παγκόσμια περιοδεία σημαίνει πολύωρες και απαιτητικές πρόβες αρκετούς μήνες πριν, για να στηθεί το show και στην συνέχεια ταξίδια σε όλο τον κόσμο.

Η προηγούμενη επανένωση του group έγινε το 2012 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και οι fan τους ξετρελάθηκαν.  Ωστόσο, η Victoria φαίνεται να είπε "enough". Από την άλλη μεριά, η Melanie B, ήταν αυτή που όπως ακούγεται κίνησε τις διαδικασίες επανένωσης των Spice. 

"Ιστορικά στοιχεία" της No1 girl-band
-Πούλησε περίπου 85 εκατομμύρια αντίτυπα μέσα σε ελάχιστα χρόνια

-Θεωρείται το μεγαλύτερο girl group στην ιστορία της μουσικής

-Το "Wannabe" ήταν Νο1 σε 31 χώρες και πούλησε 6 εκατομμύρια αντίτυπα

-Τα "Say You'll Be There" και "2 Become 1" άγγιξαν την κορυφή σε 53 χώρες

-Η επιτυχία των Spice Girls σε σχέση με τη διάρκεια "ζωής" τους  και τους μόλις τρεις δίσκους που έβγαλαν, είναι φαινόμενο.

Δες εδώ τους πιο καλοντυμένους για το 2015, συμφωνα με το Vanity Fair. Είναι και μια Spice στη λίστα.