Όχι άλλα ασυγκράτητα ζευγαράκια! Οι διάσημοι ζουν τον έρωτα

Παιδιά λυπηθείτε μας! Πόσα πιτσουνάκια να αντέξει κανείς;
Όχι άλλα ασυγκράτητα ζευγαράκια! Οι διάσημοι ζουν τον έρωτα



Είσαι single εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεσαι στο πιο τέλειο νησί της Ελλάδας και θέλεις να κάνεις το μπανάκι σου ανέμελη και ήρεμη.  Όμως εκεί που διαβάζεις το βιβλίο σου ένας παρατεταμένος εκνευριστικός ήχος σε αποδιοργανώνει. Καλά το κατάλαβες. Ένα ερωτευμένο ζευγαράκι βρίσκεται δίπλα σου και ζει τον απόλυτο έρωτα. Φιλιούνται πάνω στην ξαπλώστρα χωρίς να υπάρχει αύριο, ενώ στα διαλείμματα μπαίνουν στην παραλία, κάθονται δυο ώρες αγκαλιασμένοι και κοιτάζονται λάγνα (αν με ακούν να ξέρουν ότι το σεξ στη θάλασσα κρύβει τους κινδύνους του). 

Αυτό το σκηνικό, βέβαια, ενδεχομένως να μη σου κάνει εντύπωση. Αν όμως απέχεις από το άθλημα εδώ και πολύ καιρό, θα καταλάβεις για ποιο λόγο δυσανασχετώ. Όπως, επίσης, είναι εκνευριστικό να βλέπω όλους εκείνους τους «ασυγκράτητους» και «φουλ ερωτευμένους» διασήμους στα site και τα περιοδικά.  Γιατί τελικά, πόσο έρωτα να αντέξει κανείς; 

Για να καταλάβεις τι εννοώ, παρακάτω θα βρεις τα διάσημα ζευγαράκια που εμφανίστηκαν μπροστά μου τις τελευταίες μέρες. 

Δούκισσα Νομικού – Δημήτρης Θεοδωρίδης

Ο Δημήτρης Θεοδωρίδης έχει σπίτι στη Μύκονο και η Δούκισσα έχει εγκατασταθεί εκεί για τα καλά. Οι δυο τους μπαίνουν στη θάλασσα για να τσαλαβουτήσουν ενώ η Duchess τον πειράζει πετάγοντάς του νερό. 

Σάκης Ρουβάς – Κάτια Ζυγούλη

Είδες που αυτό το ζεύγος Ρουβά κυκλοφορεί χέρι- χέρι στο κέντρο της Αθήνας πηγαίνοντας για φαγητό; Ούτε φρεσκοερωτευμένοι να ήταν... Τη φωτογραφία δημοσίευσε το περιοδικό Hello. 

Ηλίας Βρεττός – Φελίσια Λαπάτη 

Μπορεί να μην παραδέχονται τον έρωτά τους αλλά η έλξη τους είναι πασιφανής. Οι δυο τους βρίσκονται στη Μύκονο και το περιοδικό «OK» δημοσίευσε τα τετ- α – τετ τους. 

Πάνος Μουζουράκης – Μαρία Σολωμού

Αυτό το ζευγάρι είναι πιο εναλλακτικό και γι’ αυτό επέλεξε την Πάτμο για την απόδρασή του. Ο προβληματισμός, βέβαια, στα βλέμματά τους είναι εμφανής, όπως τον αποτύπωσε ο φακός του περιοδικού «You». 

Θοδωρής Ζαγοράκης – Ιωάννα Λίλη 

Η αλήθεια είναι ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με οικογενειακές διακοπές γι’ αυτό δεν μπορούμε να πούμε ότι προκαλούν τα πάθη και το φθόνο. Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης είναι στη Χαλκιδική και απλά όπως είδαμε στο περιοδικό «You» φαίνεται να περνάνε καλά. 

Εριέττα Κούρκουλου – Μάριος Καπότσης 

Στη Μύκονο και αυτά τα πιτσουνάκια. Η κάμερα του Μύκονος tv τους έπιασε χέρι χέρι, να κάνουν τα ψώνια τους και να είναι ευδιάθετοι. Κάπου εκεί τριγύρω, πάντως, είναι και η Τάμτα ή κάποια που της μοιάζει τρομακτικά. 

Κατερίνα Καινούργιου – Βασίλης Σταθοκωστόπουλος

Αυτά τα παιδιά ήταν πάντα εκδηλωτικά και ιδίως η Κατερίνα Καινούργιου που διατυμπανίζει παντού τον έρωτά της. Η παρουσιάστρια ανέβασε στο Instagram φωτογραφία με το αγόρι της ενώ κάνουν τις διακοπές τους (μάντεψε) στη Μύκονο. 

Νίκος Κουρκούλης – Κέλλυ Κελεκίδου 

Μόνιμα στην Αυστραλία ζουν ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου, όμως βρήκαν την ευκαιρία να κάνουν τις διακοπές τους στην Ασπροβάλτα. Αγαπημένοι φαίνονται πάντως μέσα από το φωτογραφικό φακό του ΟΚ. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Θέμης Σοφός 

Ορίστε και το πιο εκδηλωτικό ζευγάρι που είδαμε στο «You». Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι στην Πάρο και μοιράζει φιλάκια στο Θέμη.

Δες ΕΔΩ τις sexy Ελληνίδες παρουσιάστριες στις παραλίες.