Lewis Hamilton- Rihanna: Zευγάρι 420 εκ.δολαρίων

Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος;
Lewis Hamilton- Rihanna: Zευγάρι 420 εκ.δολαρίων



Αφού δεν το λέτε εσείς, θα το πω εγώ. Η Rihanna και ο Lewis Hamilton είναι ζευγάρι! Τουλάχιστον, εκεί μας οδηγούν όλες οι ενδείξεις. 

Πριν από μερικές ημέρες, η «The Sun» έγραψε ότι ο 30χρονος οδηγός της Formula 1 είναι γοητευμένος με τη Ri-Ri και ότι οι δυο τους βγήκαν ραντεβού στη Νέα Υόρκη. Έπειτα είδαμε το (κακόγουστο) χτένισμα του Hamilton από τα νησιά Barbados (τη γενέτειρα της Rihanna), ενώ μόλις έφτασαν στα χέρια μας οι κοινές του φωτογραφίες τους από το Kadooment Day Ρarade, μια γιορτή που θυμίζει καρναβάλι. 

H 27χρονη pop-star ήταν σε μεγάλα κέφια και κυκλοφορούσε ημίγυμνη όπως κάνουν οι σωστές βασίλισσες του καρναβαλιού. Ο Hamilton, που επίσης πέταξε το μπλουζάκι του, δεν έπαιρνε τα μάτια του από πάνω της όμως δεν μπορείς να πεις ότι ήταν ιδιαίτερα χαμογελαστός. Μήπως να φταίνε οι εξαλλοσύνες της κοπέλας του; Δεν ξέρουμε αλλά θα το μάθουμε. 

Το μόνο που σίγουρα ξέρουμε, πάντως, είναι ότι μιλάμε για ένα ζευγάρι πολλών εκατομμυρίων δολαρίων. Η περιουσία της μεν Rihanna φτάνει τα 140 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η περιουσία του Hamilton αγγίζει τα 280 εκατομμύρια δολάρια. Σύνολο; 420, παρακαλώ. Που σημαίνει ότι τα παιδιά τους θα κάνουν καλή ζωή... 

Βέβαια, παρά τις υποθέσεις που κάνουμε πρέπει να αναφέρουμε πως οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια. Υπάρχουν κοινές φωτογραφίες από το 2011 στο Grand Prix του Καναδά αλλά και από το 2014 στα British Fashion Awards του Λονδίνου. 

Τέλος, να σου υπενθυμίσουμε ότι ο Hamilton είχε 7 χρόνια σχέση με τη Nicole Scherzinger και ότι μετά το χωρισμό τους οι φήμες τον ήθελαν να έχει σχέση με την Gigi Hadid και την Kendall Jenner.