Η Tulisa Contostavlos επιστρέφει αδυνατισμένη και sexy με νέο cd

Την πρώτη της δισκογραφική δουλειά ετοιμάζει η κυπριακής καταγωγής τραγουδίστρια μετά το 2012 επιστρέφοντας δυναμικά και με sexy εμφάνιση!
Η Tulisa Contostavlos επιστρέφει αδυνατισμένη και sexy με νέο cd



Έχοντας χάσει τα αρκετά περιττά κιλά η Tulisa Contostavlos επιστρέφει στην μουσική σκηνή με ένα sexy videoclip για το τραγούδι «Living Without You», εντυπωσιάζοντας με την σιλουέτα της...

Η 26χρονη Tulisa, φορώντας μόνο το μπλε μαγιό της και μια τσάντα Moschino (σε σχήμα ποτηριού από γνωστή εταιρεία Fast Food) είχε στο πλευρό της ένα μοντέλο το οποίο... βασάνιζε με τον τρόπο της. Το σώμα της Contostavlos δεν θυμίζει σε τίποτα το πιο «γεμάτο» κορμί που είχε στο παρελθόν, αποτέλεσμα εντατικής γυμναστικής και δίαιτας.

Η Tulisa είναι αποφασισμένη να αφήσει πίσω της το παρελθόν με τα reality shows, τα ναρκωτικά και τις επιθέσεις σε paparazzi και να αφοσιωθεί στην μουσική αλλά και στα καθήκοντά της σαν κριτής του X-Factor.

«Είμαι πολύ χαρούμενη. Είμαι έτοιμη να πείσω τον κόσμο πως επέστρεψα. Αρκετοί ξεχνούν πως όταν ξεκίνησα ήμουν 17 χρονών με τις N-Dubz. Ήταν ένα τρελό ταξίδι όλη μου η καριέρα μέχρι τώρα, αλλά μπορώ να πω ότι τώρα είμαι πιο ώριμη από ποτέ», δήλωσε η Contostavlos σε ραδιοφωνική εκπομπή.

Ανανεωμένη και εμφανισιακά και ψυχολογικά δείχνει η Tulisa…

Η Moschino milkshake τσάντα της κοστίζει 738 ευρώ και θα την βρεις στο net-a-porter.com 

 

Άκου την Tulisa σε single από την προηγούμενη δουλειά της και δες πόσο άλλαξε: