Ζέτα Μακρυπούλια: Έχει γενέθλια και γίνεται 37!

Fun facts, αστείες στιγμές, δηλώσεις και φωτογραφήσεις της ξανθιάς bombshell!
Ζέτα Μακρυπούλια: Έχει γενέθλια και γίνεται 37!



Ηθοποιός, παρουσιάστρια, μοντέλο και πλέον designer μόδας είναι μόνο μερικές από τις ιδιότητες της. Όμως, εκτός από εντυπωσιακή και εργατική, η Ζέτα Μακρυπούλια είναι ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz που κάθε της κίνηση, απόφαση, επιλογή ακόμη και γκριμάτσα γίνεται πρώτο θέμα.

Με αφορμή τα γενέθλια της σήμερα, θυμόμαστε όλα εκείνα που την κάνουν ένα αξιαγάπητο ξεχωριστό πλάσμα –που οι περισσότερες θα θέλαμε να είμαστε- ή έστω να την έχουμε γειτόνισσα ή φίλη!

Το κορίτσι πίσω από το όνομα!

  • Το πραγματικό όνομα της Ζέτας είναι Ζωή Αγορίτσα. Μέχρι και την εφηβεία όλοι την φώναζαν Ζωή, για να γίνει μια για πάντα διάσημη αλλάζοντας το σε Ζέτα!
  • Έχει δύο αδέρφια, τον Παναγιώτη και τον Άκη, με τους οποίους έχει συνεργαστεί επιχειρηματικά διατηρώντας café bar στο Γκάζι λίγο πιο μακριά από το πατρικό τους σπίτι.
  • Όταν ήταν μικρή ήταν πολύ κλειστή, χαμηλών τόνων κι ελαφρώς μελαγχολική –θα μπορούσε να την χαρακτηρίσει κάποιος. Κάτι φαίνεται ακόμη και σήμερα αν μπορέσεις να την κοιτάξεις πραγματικά και δεν συγκλονιστείς από την νεραϊδένια της ομορφιά. (Πρόσωπο φεγγάρι η άτιμη!)

Work hard…

Σε ηλικία 13 ετών ξεκινάει από τηλεοπτικές διαφημίσεις...

...είναι μια από τις τσαούσες στην εκπομπή Ciao ANT1

Παράλληλα κάνει ένα πέρασμα από το βίντεο κλιπ του Γιάννη Βασιλείου-ο μπαμπάς του Αλκαίου!

Μετά από μαθήματα στη δραματική σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου και στο «Θέατρο των Αλλαγών», αρχίζει να εργάζεται στο MAD και χάρη στο Νίκο Μαστοράκη παίρνει τον πρώτο της ρόλο στη σειρά «Χωρισμένοι με παιδιά». Στη συνέχεια ακολουθούν ρόλοι της στις σειρές «Νιρβάνα», «Το μπέρδεμα», «Miss Νταίζη» και «Σόλο Καριέρα».

Το 2005 μπαίνει μέσα σε κάθε σπίτι μέσα από τη σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Παρά Πέντε» ως η από μηχανής θεός και γκαφατζού Αμαλία!

Το 2006 είναι χρονιά σταθμός για εκείνη αφού δοκιμάζεται για πρώτη φορά στην παρουσίαση. Μαζί με τον Γιώργο Καπουτζίδη παρουσιάζουν την επιλογή τραγουδιού της Eurovision της Αθήνας. Και φυσικά δεν θα είναι κι η τελευταία, αφού έκτοτε παρουσίασε τα Dancing with the stars (ΑΝΤ1) και Just the 2 of us (MEGA). Εξίσου επιτυχημένη είναι η πορεία της στο θέατρο και τον κινηματογράφο, καθώς σε ότι συμμετέχει γίνεται νούμερο ένα με αστραπιαίους ρυθμούς.

Play Hard!

Tα μέσα δεν χάνουν ευκαιρία. Η Ζέτα είναι λαβράκι! Εκτός από πανέμορφη και περιζήτητη, η προσωπική της ζωή την κάνει το αγαπημένο παιδί των παπαράτσι. Όταν δεν διασκεδάζει ή κάνει διακοπές με άλλους διάσημους αγαπημένους φίλους της, απολαμβάνει την ηρεμία της με τον εκάστοτε σύντροφό της. Κι αυτό κι αν είναι είδηση, αφού τόσο η πρώην σχέση της με τον Αντώνη Ρέμο όσο και η νυν με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη κάνει τη Ζέτα πρώτο θέμα από τα πηγαδάκια κομμωτηρίων μέχρι τους κοσμικούς κύκλους!

Καν’ το όπως η…Ζέτα!

Η διατροφή, το βάρος, η εμφάνιση, τα μαλλιά της και το στιλ της είναι στην πρώτη γραμμή των ενδιαφερόντων κάθε γυναικείου περιοδικού και site. Ποτέ δεν κρύβεται και πάντα απαντάει-έστω και κάποιες φορές ετεροχρονισμένα. Σοκάρει όταν αποκαλύπτει ότι επί ένα χρόνο έτρωγε ρύζι, μπρόκολο και τόνο κι έχασε 12 κιλά και δεν της αρέσει γιατί μοιάζει σαν σκελετός, ενώ εκείνο το υπέροχο καρέ στην έναρξη του Just the two of us αντιγράφηκε όσο λίγα. Με το άγγιγμα του Μήδα, η Ζέτα μεταπηδάει και στο σχεδιασμό της δικής της κολεξιόν ρούχων σε συνεργασία με την εταιρεία Raxevsky της οποίας είναι το κεντρικό πρόσωπο πάνω από 8 χρόνια πλέον.

Δηλώσεις που…αγαπήσαμε!

  • «Πείσμα έχω στον έρωτα. Αν μου μπει ένας άντρας στο μυαλό, δεν υπάρχει περίπτωση να μην καταφέρω να είμαι μαζί του».
  • «Όταν ήμουν μικρή ήμουν πολύ αθώα και όλοι λειτουργούσαν προστατευτικά. Δεν μου έβαζαν τρικλοποδιές, αργότερα άρχισαν αυτά».
  • «Έχω παίξει ανθρωποκυνηγητό με τους παπαράτσι, έχω πάει στην αστυνομία».
  • «Δεν είμαι στρατιώτης που έχω βάλει σκοπό να είμαι πάντα αδύνατη, πάντα με κοιλιακούς και πάντα στην τρίχα. Περνώ ένα μέρος του χρόνου μου λειτουργώντας με μια στρατιωτική πειθαρχία, προκειμένου να είμαι σωστή στη δουλειά μου, αλλά τον υπόλοιπο καιρό είμαι χαλαρή. Αφήνομαι, τρώω ό,τι θέλω, ενώ στην προσωπική μου ζωή δεν θα με δεις βαμμένη. Ούτε χτενισμένη!»
  • «Θυμάμαι ότι διασχίζαμε τον Καρέα και όπως ερχόντουσαν τα αυτοκίνητα από το αντίθετο ρεύμα έλεγα αν έφευγε τώρα ένα αυτοκίνητο και μας χτύπαγε και πήγαινα στο νοσοκομείο, όχι κάτι σοβαρό, αλλά για δέκα δεκαπέντε μερούλες, ίσα να ξεκουραστώ».
  • «Μετά από τέσσερα χρόνια σχέση γίνεσαι ένα με τον άλλον».
  • Για το γάμο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη «Δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να υπάρχει. Η τελετή; Όταν ζεις με έναν άνθρωπο μαζί, μοιράζεσαι την καθημερινότητα, κάνεις κοινά σχέδια, δεν είναι γάμος; Δεν νιώθω να διαφέρει η ζωή μου πολύ από αυτό. Ζω απόλυτα δεσμευμένη και νιώθω παντρεμένη".
  • Στο ντιβάνι του ψυχαναλυτή «Στην πρώτη συνεδρία είχα πάρα πολύ άγχος, αλλά θυμάμαι ότι είχα αποφασίσει να μιλήσω για κάποια θέματα που τότε με "έπνιγαν" και που μόνο εγώ ήξερα ότι αυτά με οδήγησαν στην κρίση πανικού. Και τα εμπιστεύτηκα από το πρώτο ραντεβού»
  • Για αποτυχημένες συνεργασίες «Έχω βρεθεί σε σίριαλ που αναγκάστηκα να πω ‘’με συγχωρείτε, αλλά περνάω τόσο άσχημα, που θα ήθελα πολύ, αν γίνεται, να πεθάνει η πρωταγωνίστρια. Δεν μου έχει ξανασυμβεί, αλλά συγγνώμη δεν μπορώ’’.
  • Για τη Ρούλα Κορομηλά «Η Ρούλα είναι μια ιστορία για εμένα και για όλους μας. Είναι μια γυναίκα που έχει κάθε δικαίωμα να κρίνει, γιατί από τις εκπομπές της έχουν βγει καλλιτέχνες που έχουν κάνει καριέρα. Είναι αστείο να λένε ότι η Ρούλα θέλει να μου φάει τη θέση. Νομίζω ότι δεν την σέβονται».
  • Από συνέντευξη στο περιοδικό Pink Woman το 2010:

-Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

-Μου είχαν κάνει στα 14 μου! Και βέβαια κρύφτηκα από το φόβο μου! (Γελάει). Άλλη μια φορά πάλι, είχε έρθει ένας θαυμαστής στο καμαρίνι μου στο θέατρο, κανονικά, με δαχτυλίδι.

-Από αυτά που μου λες καταλαβαίνω ότι ο Αντώνης Ρέμος δεν σου έκανε πρόταση γάμου.

-Ε, μα τι λέμε τόσα χρόνια! (Γελάει).

  • Για τις καταχρήσεις «Έχω περάσει µία περίοδο της ζωής µου που έβγαινα κάθε βράδυ και έπινα, εκεί γύρω στα 25. Ή µία άλλη περίοδο που έτρωγα πάρα πολύ. Γιατί κι αυτό είναι µία κατάχρηση. Αλλά δεν έχω φτάσει ποτέ στο σηµείο του να γίνω αλκοολική ή βουλιµική".
  • «Πάντως, δεν έχω κάνει ποτέ one night stand. Ήµουν πάντα των σχέσεων. Όµως έχω ζήσει πάθη! Υπήρξε και περίοδος που είχα πάθει ψυχολογικά και εµµονή. Που δεν ήµουν ψύχραιµη. Αλλά αυτό είναι και το µαγικό που σου συµβαίνει όταν ερωτεύεσαι: δεν αφήνεσαι στο να φιλοσοφήσεις τα πράγµατα. Παρόλα αυτά δεν έκανα ποτέ κατινιές».
  • «Συµβόλαιο µε τα κανάλια είναι ο λόγος µου.»
  • «Έχω κάνει λάθος επιλογές και αν γύριζα πίσω το χρόνο με αυτή την εμπειρία που έχω τώρα, ναι, θα έκανα άλλες.»
  • «Με φοβίζουν πολύ οι πλαστικές επεμβάσεις και πιστεύω ότι δε θα ξεπεράσω ποτέ τα όρια. Το βρίσκω πολύ ωραίο που μια γυναίκα μπορεί πια με τη βοήθεια της ιατρικής να κάνει μικροπράγματα για να αισθανθεί καλύτερα με τον εαυτό της. Αυτό που με φοβίζει, όμως, είναι η υπερβολή και το νυστέρι, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις τι θα γίνει μετά κι αν μπορείς να επιστρέψεις σε αυτό που ήσουν παλιά».
  • «Όλα αυτά τα χρόνια έχω ακούσει πολύ χοντρές φήμες για μένα. Και συνήθως οι φήμες που διαδίδονται είναι πολύ πιο άσχημες και ψεύτικες από τα κείμενα που έχει κάποιος τα κότσια να γράψει για σένα. Τι να κάνω; Με ποιον να τα βάλω; Εμένα με νοιάζει να ζήσω τη δική μου ζωή, όχι τη ζωή που κάποιοι άλλοι θέλουν να ζήσω».
  • Αν πιστεύει στην τύχη «Ναι, πιστεύω. Δεν μπορείς όμως να τα αφήνεις όλα πάνω της, αλλά ούτε και να της γυρνάς την πλάτη. Ένας συνδυασμός τύχης και προσπάθειας θεωρώ πως θα ήταν ιδανικότερος. Και λίγης προσοχής ίσως... Γιατί είναι φορές που η τύχη πέρασε από δίπλα μας κι εμείς δεν το καταλάβαμε ποτέ!».