Caitlyn Jenner: Θα κάνει και άλλες πλαστικές για να μοιάσει στην Angelina Jolie

Εδώ που τα λέμε και ποια δεν θα ήθελε να μοιάσει στην Angelina;
Caitlyn Jenner: Θα κάνει και άλλες πλαστικές για να μοιάσει στην Angelina Jolie



O Bruce Jenner έγινε… Caitlyn πριν από δυο μήνες και πλέον ζει την ζωή του σαν γυναίκα. Δημοσίευμα, ωστόσο, αναφέρει πως στόχος της είναι να μοιάσει στην Angelina Jolie!

Αυτό αναφέρει το περιοδικό Life & Style, στο οποίο μάλιστα μίλησε και φίλος της Caitlyn αποκαλύπτοντας το μεγαλεπήβολο σχέδιο της: «Στόχος της είναι να μοιάσει στην Angelina και θα κάνει περισσότερες επεμβάσεις σύντομα».

Μάλιστα η Jenner έχει ήδη ξεκινήσει να φοράει τουαλέτες παρόμοιες με εκείνες της Jolie ενώ οι νέες πλαστικές επεμβάσεις δεν θα γίνουν άμεσα. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο φίλος της Caitlyn…

«Θέλει να αλλάξει σταδιακά. Ένα χαρακτηριστικό την φορά», ενώ πρόσθεσε πως ήδη το περιβάλλον της διασημότερης transgender του κόσμου γνωρίζει τις προθέσεις της και φυσικά την στηρίζει 100%. Κάτι που διατυμπάνιζαν οι κόρες τους, Kylie και Kendall Jenner, αλλά και οι Kardashians.

Μια άλλη «πηγή» του περιοδικού αναφέρει πως η ιδέα της Caitlyn ήρθε όταν το περιβάλλον της, της ανέφερε το πόσο πολύ μοιάζει με την 41χρονη superstar.

Λέτε να το δούμε και αυτό; Δεν αποκλείεται...

Να και οι ομοιότητες! Η Caitlyn...

Kαι η Angelina...

Δες ΕΔΩ 7 σκηνές από το ντομαντέρ της Caitlyn που δεν πρέπει να χάσεις