Gisele: Έκανε πλαστική στο Παρίσι;

Μήπως τελικά αυτό είναι το μυστικό των supermodels;
Gisele: Έκανε πλαστική στο Παρίσι;



Μια εμφάνιση της Gisele στους δρόμους του Παρισιού με μπούργκα πριν από ένα μήνα ερμηνεύτηκε σαν απόπειρα της για να περάσει απαρατήρητη από τους παπαράτσι. Ήρθε, ωστόσο, ένα νέο δημοσίευμα που αναφέρει κάτι που μας σόκαρε: Έκανε πλαστική!

Όπως αναφέρει η New York Post, η Βραζιλιάνα καλλονή (η οποία αποσύρθηκε από τις πασαρέλες στα 35 της χρόνια) επισκέφτηκε μαζί με την αδερφή της Rafaela κλινική πλαστικών επεμβάσεων στη γαλλική πρωτεύουσα, ονόματι Clinique du Parc Monceau.

Σύμφωνα λοιπόν με το δημοσίευμα η Gisele ξόδεψε συνολικά 11 χιλιάδες δολάρια για να κάνει ανόρθωση στήθους και να διορθώσει τις ρυτίδες στα μάτια. Το ρεπορτάζ επικαλείται πηγές από την κλινική αλλά και το γεγονός πως έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία με μπούργκα στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η δήλωση που είχε κάνει η Gisele όταν ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τις πασαρέλες: «Το σώμα μου, μου λέει πως είναι η στιγμή να σταματήσω. Το σέβομαι και το αγαπάω και για τον λόγο αυτό θα το ακούσω».

Μήπως τελικά τα καλά γονίδια του 35χρονου supemodel είναι… καλός πλαστικός;

Tags: