Κate Moss: Sexy στην νέα διαφήμιση της Balenciaga με την Lara Stone

Φυσικά και το αποτέλεσμα ήταν sexy…
Κate Moss: Sexy στην νέα διαφήμιση της Balenciaga με την Lara Stone



H Κate Moss έχει καταφέρει πολλά στα 25 χρόνια καριέρα της. Ένα από αυτά να μετατρέπει όποιο μοντέλο φωτογραφηθεί στο πλάι της σε super sexy. Αυτή την φορά σειρά είχε η Lara Stone!

Τα δυο supermodel φωτογραφήθηκαν για λογαριασμό της Balenciaga με το concept να επιμελείται ο Steven Klein με την όλη αισθητική του shooting να είναι σε goth κλίμα. Μάλιστα όπως θα δείτε και στην gallery η φωτογράφιση ήταν ιδιαίτερα αισθησιακή, όπως άλλωστε οι περισσότερες στις οποίες συμμετέχει η Moss.

Πριν λίγους μήνες άλλωστε είχε φωτογραφηθεί γυμνή στην καμπάνια της Burberry με την… διάδοχο της στα catwalks, Cara Delevingne στον φακό του Mario Testino.

Όσον αφορά το shooting για την Balenciaga, o creative director της εταιρείας, Alexander Wang, δήλωσε για την συνεργασία Moss-Stone: «Ήμασταν σίγουροι πως η συνεργασία της Kate με την Lara θα ήταν αισθησιακή και απρόβλεπτη και δικαιωθήκαμε πλήρως».

Την ίδια ώρα οι φήμες για την πραγματική αιτία του διαζυγίου της Moss με τον σύζυγο της, Jamie Hince, φουντώνουν ωστόσο το θρυλικό (πλέον) μοντέλο συνεχίζει να εντυπωσιάζει στις καμπάνιες που συμμετέχει.

Εκπληκτικό concept, εξαιρετική φωτογράφιση!