Owen Wilson: O λόγος για να ψάχνεις άντρα με στραβή μύτη

Happy birthday Owen!
Owen Wilson: O λόγος για να ψάχνεις άντρα με στραβή μύτη



Δεν μπορεί, κάποια στιγμή στη ζωή σου θα γοητεύτηκες από την αντισυμβατική ομορφιά και την τσαχπινιά του Owen Wilson. Πάντα πίστευες πως είναι ένα αγόρι που θα σε έκανε να γελάς και θα δινόταν ολοκληρωτικά σε σένα. Άσε που θα νόμιζες ότι είσαι η μόνη που βρίσκει σέξι αυτή τη μύτη, οπότε δεν τίθεται πρόβλημα ανταγωνισμού. Αλλά τελικά θα συνειδητοοποιούσες ότι υπάρχουν εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο που τρελαίνονται με αυτή τη μύτη, η οποία παρεμπιπτόντως προέκυψε όταν την έσπασε δύο φορές στο σχολείο.

Πού θυμηθήκαμε τον ηθοποιό;Σήμερα, στις 18 Νοεμβρίου κλείνει τα 47 του χρόνια γι’ αυτό και αποφασίσαμε να θυμηθούμε γιατί ψάχνουμε έναν άντρα σαν και εκείνον.

Είναι τέλειος κωμικός. 

Έχει εξαιρετικό πισινό. 

Και μία πανέμορφη πρώην.

Βέβαια, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι δεν θα τον επιλέγαμε για πατέρα των παιδιών μας. Mιας και όταν η Jade Duell έκανε το παιδί του χώρισε μετά από πέντε μήνες, ενώ τη δεύτερη φορά άφησε έγκυο την παντρεμένη γυμνάστριά του Caroline Lindqvist. 

Έχει περάσει δύσκολα. Θα ξέρεις για την απόπειρα αυτοκτονίας που έκανε το 2007 μετά τον χωρισμό του με την Kate Hudson. Ο ίδιος έπασχε από κατάθλιψη ενώ λέγεται ότι έκανε χρήση ναρκωτικών, όμως κατάφερε να βγει δυνατός από αυτή την περιπέτεια. Και γι’ αυτό έχει το σεβασμό μας. 

Πιστεύει στην τύχη όπως και εμείς. Έχει ένα τατουάζ με ένα τριφύλλι που γράφει «luck». Εκτός, βέβαια, και αν είναι Παναθηναικός. 

Ενίοτε κινείται με ποδήλατο

Δες ΕΔΩ τον Owen Wilson στο show του Valentino.