Καμπανάκι κίνδυνου για το σίριαλ Τρίχες του ΑΝΤ1

Καμπανάκι κίνδυνου για το σίριαλ Τρίχες του ΑΝΤ1



Το σίριαλ Τρίχες που υπογράφει το πολύ πετυχημένο συγγραφικό δίδυμο Αλέξανδρος Ρήγας και Δημήτρης Αποστόλου, θεωρήθηκε ως ένα από τα πολύ δυνατά χαρτιά του ΑΝΤ1 ή τουλάχιστον ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες.

Οι συγγραφείς έχουν πίσω τους ένα σερί επιτυχιών ( «Δύο ξένοι», «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;», «Στάβλοι της Εριέττας Ζαΐμη», «Κόκκινο δωμάτιο»), μεγάλη τηλεοπτική εμπειρία και την άδεια του καναλιού να ξοδέψουν όσα θεωρούν απαραίτητα για να φέρουν ψηλά νούμερα τηλεθέασης. Άλλωστε όλο το καλοκαίρι η μετεγγραφή του Νίκου Μουτσινά, αλλά και διάφορες ειδήσεις από τα γυρίσματα τροφοδότησαν την περιέργεια των media και των αναγνωστών για τη νέα σειρά.

Η πρεμιέρα της κωμικής σειράς έφερε σε αμηχανία και το κοινό και τους κριτικούς. Ούτε τα σχόλια ήταν θετικά ούτε τα νούμερα της AGB ήταν τέτοια που θα δικαιολογούσαν πανηγυρισμούς. Για μια τέτοια φιλόδοξη και ακριβή παραγωγή το 16.3% που συγκέντρωσε η σειρά στο γενικό και το 16% στα δυναμικά κοινά, μάλλον θεωρείται αποτυχία παρά καλό ξεκίνημα.

Το δεύτερο επεισόδιο δεν είχε καλύτερη τύχη και σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ήδη ξεκίνησε η γκρίνια και η δυσαρέσκεια, ενώ το κανάλι άρχισε να συζητά τρόπους που θα  ανεβάσουν την τηλεθέαση (αλλαγή μέρας και ώρας προβολής, περισσότεροι guest και μεγαλύτερη προβολή από τις εκπομπές του καναλιού). Κάποιοι ισχυρίζονται ότι ο Γιάννης Λάτσιος, ο οποίος δεν έμεινε ευχαριστημένος από το αποτέλεσμα, περιμένει τα επόμενα επεισόδια για να αποφασίσει αν η σειρά θα ολοκληρώσει τον κύκλο της και θα φτάσει μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν ή θα ολοκληρωθεί άρον-άρον μέχρι τα Χριστούγεννα.

Στην τηλεόραση όλα τα σενάρια και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα, είναι πιθανά.