Ποιος Έλληνας celebrity σου ταιριάζει; Κάνε το test!

Τι λες; Θα μπορούσες να είσαι το κορίτσι του Αλέξη Γεωργούλη;
Ποιος Έλληνας celebrity σου ταιριάζει; Κάνε το test!



Σκέφτηκες ποτέ ποιος celebrity της εγχώριας showbiz θα σου ταίριαζε; Όχι; Ήρθε η ώρα να αποφασίσεις ποιος διάσημος άντρας θα μπορούσε να είναι το αγόρι σου. Και εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε σε αυτό το εγχείρημα. Διάβασε τις παρακάτω φράσεις και δες ποια είναι η πιο αντιπροσωπευτική. Κράτα τον αριθμό στο κεφάλι σου και διάβασε τα αποτελέσματα. 

1. Είσαι μια γυναίκα που κάνεις το έτερόν σου ήμισυ να ανακαλύπτει πράγματα για τον εαυτό του και εκείνος σε σένα. 

2. Έχεις προσεγμένη εξωτερική εμφάνιση και είσαι γυμνασμένη. Είσαι δυναμική και ξέρεις να σταθείς. Μια γυναίκα που θωρητικά είναι ένα βήμα πίσω από τον άντρα αλλά ουσιαστικά ένα βήμα μπροστά του. 

3. Έχεις χιούμορ και μπορείς να βλέπεις την ελαφριά πλευρά της ζωής. 

4. Έχεις υπέροχο χαμόγελο και υπέροχα δόντια ακόμα και αν έχουν ατέλειες, όπως πχ στραβά δοντάκια. Είσαι ένα απλό every day girl. 

5. Είσαι μια όχι υπερβολικά όμορφη γυναίκα που δεν την κηνυγάει όλος ο αντρικός πληθυσμός. Επίσης, είσαι ελαφρώς προβληματική που δεν ξέρει τι θέλει και χρειάζεται χρόνο. 

6. Είσαι αληθινή και γνήσια. Δεν λες ψέματα ούτε εμπορεύεσαι τη δηθενιά σου. 

7. Είσαι μια γυναίκα που δεν θέλει να είναι πάνω από τον άντρα και δεν θέλει να κάνει κουμάντο στο σπίτι. Σου αρέσει να μαζεύεις το τραπέζι όταν ο πασάς σου τελειώνει το φαγητό και να σφουγγαρίζεις το πάτωμα ενώ εκείνος διαβάζει εφημερίδα. 

8. Είσαι γυναίκα, δεν είσαι κοριτσάκι. Έχεις ζήσει πολλά πράγματα κια ξέρεις τι θέλεις. Είσαι επίσης εμφανίσιμη, έχεις προσωπικότητα και χιούμορ. 

9. Σου αρέσουν οι υγιείς έρωτες, όχι οι αρρωστημένοι. Όπως επίσης και οι παραδοσιακές σχέσεις. Αφήνεις τον άντρα να σε διεκδικήσει και να σε κατακτήσει και δεν του τα δίνεις όλα στο πιάτο. 

Δες ΕΔΩ ποια Ελληνίδα celebrity είσαι.