Είναι δυνατόν; Οι πρωταγωνιστές του Fifthy Shades Of Grey δεν έχουν ερωτική χημεία!

Ο Jamie Dornan και η Dakota Johnson γυρνούν ξανά και ξανά τιςερωτικές σκηνές...
Είναι δυνατόν; Οι πρωταγωνιστές του Fifthy Shades Of Grey δεν έχουν ερωτική χημεία!



Τέσσερις μήνες πριν την προβολή του Fifthy Shades Of Grey στους κινηματογράφους οι fans της ερωτικής νουβέλας έχουν κάθε λόγο να ανησυχούν! Όπως αναφέρει μια πηγή στο "Us Magazine", οι πρωταγωνιστές της ταινίας, Jamie Dornan και Dakota Johnson, την προηγούμενη εβδομάδα ξαναγύρισαν κάποιες ερωτικές σκηνές, επειδή οι παραγωγοί θεωρούν πως δεν υπάρχει η απαραίτητη ερωτική χημεία μεταξύ τους.

Η Dakota δεν εμφανίζεται αρκετά σέξι, όσο θα έπρεπε. Δεν υπάρχει το απαραίτητο πάθος και η ερωτική χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών”, αναφέρει το δημοσίευμα για να απαντήσει αμέσως εκπρόσωπος της Universal, αρνούμενος τα πάντα: “Πρέπει απλά να γίνει τέλεια. Κανείς δεν αμφισβητεί την ερωτική χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών!”.

Δείτε το τρέιλερ των Universal Studios που κυκλοφόρησε για το Fifthy Shades Of Grey τον περασμένο Ιούνιο:

Δείτε τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα που έγιναν κοντά στο Vancouver, με τον Jamie να φορά ένα μαύρο δερμάτινο, μπλε πουκάμισο και ασορτί τζιν, ενώ η Dakota καφέ jacket, λευκό T-shirt και ένα γκρι παντελόνι. Οι δύο πρωταγωνιστές φαίνονται πότε να φιλούνται, πότε να είναι... αμήχανοι και πότε να παίρνουν οδηγίες από τη σκηνοθέτη, Sam Taylor-Johnson.