Eminem: Ο ράπερ έκανε σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Έκανε comeback και μας εξέπληξε ευχάριστα!Δεν τα συνηθίζει κάτι τέτοια!
Eminem: Ο ράπερ έκανε σπάνια εμφάνιση στο κόκκινο χαλί



Ο Eminem έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο κόκκινο χαλί για τη φετινή χρονιά στη πρεμιέρα της ταινίας "Southpaw". 

Ο ράπερ επιμελήθηκε το soundtrack της ταινίας που περιέχει το νέο του κομμάτι "Phenomenal" και το ντουέτο του με την Gwen Stefani το "Kings Never Die." Το άλμπουμ περιλαμβάνει επίσης κομμάτια από τον 50 Cent, Action Bronson και The Weeknd.

Την Κυριακή ο Eminem έκανε μια εμφάνιση έκπληξη μαζί με τον Jake Gyllenhaal  στην προβολή της ταινίας του στο Detroit, όπου και αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον ώθησε στο να συμμετάσχει σε αυτό το project.
" Από τη στιγμή που είδα το σενάριο αισθάνθηκα πραγματικά ότι αυτή η ταινία είχε τη δυνατότητα να δώσει κάτι το ιδιαίτερο στο κοινό της ", είπε . " Ελπίζουμε ότι όλοι σας θα μπορέσετε να το διαπιστώσετε. Ο Jake έκανε εξαιρετική δουλειά .... Όλοι όσοι συμμετείχαν στη ταινία είναι καταπληκτικοί , κατά τη γνώμη μου . Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι μέρος της."

"Το άλμπουμ είναι εξίσου τέλειο όπως και η ταινία" ,πρόσθεσε ο Gyllenhaal. Και συνέχισε λέγοντας πως το μοντάζ εναρμονίστηκε με την μουσική και έχει βγει ένα τρελό αποτέλεσμα. " Ήταν τιμή μας να έχουμε τον Eminem  στην ταινία, έστω και που συμμετείχε σε ένα μικρό κομμάτι."

Πάρε μια γεύση από την ταινία "Southpaw".

 

 

JFK: Ήταν (και) δίγαμος; Αποκάλυψη σοκ!