Η Δέσποινα Βανδή δεν έγινε ξανθιά τελικά!

H Δέσποινα και η... παραπλανητική φωτογραφία μας μπέρδεψε όλους!
Η Δέσποινα Βανδή δεν έγινε ξανθιά τελικά!



Η Δέσποινα Βανδή μας ξάφνιασε όλους σήμερα μετά την ανάρτηση στο Instagram από το χθεσινό show των σχεδιαστών Mi-Ro και την έξοδό της με τον Θέμη Γεωργαντά όπου φαινόταν... εντελώς ξανθιά! 

Όλοι "έσπασαν τα τηλέφωνα" να την ρωτούν για το νέο look που έγινε μέσα σε λίγες ώρες viral, όμως ο φωτισμός μας ξεγέλασε! Η Δέσποινα όντως άλλαξε look και άνοιξε το μαλλί προτιμώντας μια λίγο πιο ανοιχτή καστανή απόχρωση. Για αυτό το λόγο ανέβασε και την συγκεκριμένη φωτογραφία στο Instagram για να μας πει ξεκάθαρα: Κοιτάξτε καλύτερα, δεν έγινα ξανθιά! 

Ήταν πριν από δέκα περίπου χρόνια γύρω στο 2004, όταν για πρώτη (και τελευταία) ίσως φορά την είδαμε εντελώς ξανθιά! Ήταν λίγο αφότου δοκίμασε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό με τις χορευτικές επιτυχίες “Gia” και “Opa Opa” που πρωτοκυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ.

Μετά τη γέννηση της κόρης της Μελίνας στην Ισπανία, στις 08 Φεβρουαρίου του 2004, η Βανδή ήρθε στην Ελλάδα και κυκλοφόρησε το νέο της δίσκο “Στην αυλή του παραδείσου” ο οποίος έγινε διπλά πλατινένιος. Επέλεξε να κάνει αυτό το δυναμικό comeback επιστρέφοντας εδώ, με αυτήν την ριζική αλλαγή στο look της, κλέβοντας τις εντυπώσεις!

Παρόλο που όλοι όμως της έλεγαν πόσο της πήγαινε αυτή η αλλαγή, εκείνη είχε κατά καιρούς δηλώσει πως την κούρασε πολύ η συντήρηση στο χρώμα και για αυτό το λόγο είχε υποσχεθεί στο παρελθόν στον εαυτό της και σε εμάς, πως δεν πρόκεται να την ξαναδούμε ποτέ πάλι ξανθιά!

Η συνέντευξη που είχε δώσει στην Έλλη Στάη εκείνη την περίοδο, ήταν χαρακτηριστική της μεγαλής αυτής αλλαγής: 

Η σημερινή φωτογραφία της Δέσποινας: