Emilia Clarke: Κάνει spoilers για την 6η σεζόν του Game Of Thrones

H Εmilia Clarke μας έδωσε κάποια hints για το τι μας περιμένει…
Emilia Clarke: Κάνει spoilers για την 6η σεζόν του Game Of Thrones



Το φινάλε της 5ης σεζόν στο Game Of Thrones συζητιέται ακόμη μετά από 2 μήνες και άπαντες περιμένουμε την συνέχεια. Και η πρωταγωνίστρια της σειράς, Emilia Clarke (ή Khaleesi αν προτιμάτε) έκανε μερικά spoilers!

Πριν λίγο καιρό η Βρετανίδα είχε δηλώσει πως δύσκολα ο Jon Snow δεν θα επανέλθει στην σειρά. Οι πρωταγωνιστές που βρέθηκαν στην Comic-Con δήλωσαν πως έχουν ήδη τα σενάρια της νέας σεζόν στα χέρια τους και η Emilia τα… μαρτύρησε.

«Θα γίνει πραγματικά χαμός! Θα έχει πολύ κυνηγητό και οι σοκαριστικές στιγμές θα διαδέχονται η μια την άλλη. Νομίζω θα είναι επικές οι στιγμές που θα δείτε. Και φυσικά η Daenerys θα παίξει μεγάλο ρόλο σε όσα θα δείτε», δήλωσε στους Los Angeles Times η Clarke.

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις της συμπρωταγωνίστριας της, Lena Headey (ή βασίλισσα Cersei), στο Variety: «Κάθε χρόνο όταν παίρνουμε τα σενάρια μένουμε με το στόμα ανοιχτό. Έτσι και φέτος! Και νομίζω περισσότερο από κάθε άλλη φορά…».

Μάλιστα, ο συγγραφέας των βιβλίων, George Martin, δεν έχει κυκλοφορήσει το νέο ώστε να μην αποκαλύψει την συνέχεια.

Πάντως ένα είναι βέβαια με βάση όσα ξέρουμε για τον τόπο που επιλέχτηκε να γυριστεί η 6η σεζόν. Θα μάθουμε τους γονείς του Jon Snow…

Διάβασε ΕΔΩ 4 λόγους που ο Jon Snow δεν θα πεθάνει