ΣΟΚ: Η Jennifer Aniston απατούσε τον Βrad Pitt με τον Joey!

Ήταν friends with benefits οι πρωταγωνιστές της θρυλικής σειράς;
ΣΟΚ: Η Jennifer Aniston απατούσε τον Βrad Pitt με τον Joey!



Τα Φιλαράκια έγραψαν την δική τους ιστορία στην τηλεόραση. Υπήρξαν όμως και έρωτες ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Ήταν η Jennifer Aniston και ο Matt LeBlanc όμως ζευγάρι;

Οι φήμες υπήρχαν αρκετά χρόνια, ωστόσο φούντωσαν ξανά μετά από μια δήλωση του πατέρα του Matt LeBlanc (Joey αν προτιμάτε) στο περιοδικό Star, ο οποίος αποκάλυψε πως ο γιος του είχες σχέσεις με την star της σειράς…

«Έβλεπε ένα από τα κορίτσια της σειράς, την Jen. Φιλιόντουσαν στα καμαρίνια. Μου το είχε πει, ήταν η εποχή που ήταν παντρεμένη εκείνη με τον Brad Pitt», δήλωσε ο Paul LeBlanc για την στενή σχέση του 48χρονου, σήμερα, Matt με την Aniston.

Κάτι τέτοιο έσπευσε να διαψεύσει άμεσα ο εκπρόσωπος Τύπου της Aniston: «Ποτέ δεν είχε καμία σχέση η Jennifer με τον Matt. Eίναι 100% ψευδή τα δημοσιεύματα».

Η Aniston παντρεύτηκε με τον Brad Pitt το 2000 και χώρισαν το 2005. Ενδιάμεσα στην σειρά, ο Joey και η Rachel γίνονται ζευγάρι, χωρίς ωστόσο να καταφέρνουν να προχωρήσουν καθώς βλέπουν ο ένας τον άλλον σαν φίλο.

Τώρα εμείς να το πιστέψουμε; Λέτε να πρόλαβε η Jen τον Brad στην απιστία;

Διάβασε ΕΔΩ όσα μάθαμε για τις σχέσεις από τα Φιλαράκια