Jennifer Lawrence – Chris Martin: Παντρεύονται!

Είπε το «ναι» η οσκαρική ηθοποιός στον πρώην σύζυγο της Gwyneth Paltrow!
Jennifer Lawrence – Chris Martin: Παντρεύονται!



Ο Chris Martin και η Jennifer Lawrence έχουν ξεκινήσει από τον Σεπτέμβριο την σχέση τους, η οποία είχε χωρισμούς, επανασυνδέσεις και μετά ξανά χωρισμούς. Η μεγάλη ώρα ωστόσο για το ζευγάρι μάλλον έφτασε καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα ετοιμάζονται να παντρευτούν!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του περιοδικού ΟΚ, ο Chris έκανε πρόταση στην J-Law πριν από λίγες μέρες και εκείνη δέχτηκε! Μάλιστα, στο περιοδικό μίλησε και άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι, σχολιάζοντας: «Είναι ένα συνηθισμένο ζευγάρι. Κάθονται αγκαλιά, συζητούν. Εκείνη τον κάνει να γελάει και εκείνος την κάνει να αισθάνεται όμορφα»/

Το ΟΚ, ωστόσο, προχωράει το θέμα και ένα βήμα παραπέρα. Εκτός από την πρόταση γάμου και το «ναι» της Lawrence το ζευγάρι φέρεται να έχει ξεκινήσει και τις προσπάθειες για ένα παιδί. Ο 38χρονος frontman των Coldplay, έχει ήδη δυο παιδιά από τον γάμο του με την Paltrow, την 11χρονη Apple και τον 9χρονο Moses.

Όσο για τον γάμο; Αυτός θα γίνει στην Napa Valley και καλεσμένοι θα είναι μερικοί από τους μεγαλύτερους A-List stars, μεταξύ των οποίων η Angelina Jolie, η Kate Hudson και ο Bradley Cooper.

Το ότι δεν έχει πάρει πάντως διαζύγιο ακόμη ο Martin με την Paltrow μάλλον είναι λεπτομέρεια…

Δες ΕΔΩ τους sexy σωματοφύλακες της Jennifer Lawrence