Ben Affleck – Jennifer Garner: Μάθαμε γιατί φορούν τις βέρες τους

Το διαζύγιο ανακοινώθηκε αλλά τα δαχτυλίδια είναι στην θέση τους! Γιατί;
Ben Affleck – Jennifer Garner: Μάθαμε γιατί φορούν τις βέρες τους



Ο Ben Affleck και η Jennifer Garner ανακοίνωσαν πριν λίγες εβδομάδες τον χωρισμό τους μετά από 10 χρόνια γάμου. Ο φωτογραφικός φακός ωστόσο τους συνέλαβε και τους δυο να φορούν τις βέρες τους. Το μυστήριο ωστόσο λύθηκε καθώς οι δυο star το κάνουν για χάρη των παιδιών τους!

Αυτό αποκάλυψε άνθρωπος κοντά στο ζευγάρι μιλώντας στο περιοδικό People σχολιάζοντας χαρακτηριστικά: «Τα παιδιά είναι μεγάλο μέρος της ζωής τους και έχουν επιλέξει να συνεχίσουν να φοράνε τις βέρες τους για εκείνα και μόνο».

Ένα άλλο δημοσίευμα, αυτό του US Weekly αναφέρει πως οι… Bennifer έχουν τόσο κακές σχέσεις μεταξύ τους που όχι μόνο δεν μιλάνε, αλλά επικοινωνούν μόνο μέσω sms!

Το θέμα με τις βέρες ξεκίνησε πριν από λίγες μέρες, όταν ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Affleck χωρίς την βέρα του, ενώ η Garner την φορούσε. Λίγο αργότερα ο «Batman» εμφανίστηκε με την βέρα του ξανά και οι φήμες ξεκίνησαν πως υπάρχει επανασύνδεση στον ορίζοντα!

Στα 10 χρόνια γάμου η Jennifer και ο Ben απέκτησαν 3 παιδιά, την 9χρονη Violet, την 6χρονη Seraphina και τον 3χρονο Samuel.

Εμείς θέλαμε πάντως επανασύνδεση!

Η Jennifer με την βέρα...

Αλλά και ο Ben