Lady να τον χαίρεσαι! Γιατί και εμείς θα παντρευόμασταν τον Taylor Kinney

Το αγόρι της Gaga είναι το Male Wednesday.
Lady να τον χαίρεσαι! Γιατί και εμείς θα παντρευόμασταν τον Taylor Kinney



Ο κόσμος να καεί, κανείς δεν πρόκειται να μας στερήσει την στήλη της Τετάρτης, στην οποία χαζεύουμε τους πιο σέξι άντρες και συζητάμε γιατί θέλουμε να τους παντρευτούμε. Έτσι και σήμερα, το Male Wednesday είναι ένα εορτάζον αγόρι και παράλληλα το αγόρι της Lady Gaga. Ο Taylor Kinney, είναι ο μέλλων σύζυγος της διάσημης pop star και αν δεν τον ξέρεις από τις δημόσιες εμφανίσεις τους, τότε μάλλον θα τον έχεις δει σε πετυχημένες σειρές όπως το «Vampire Diaries», «Zero Dark Thirty» ή την ταινία «The Other Woman». 

Ο ηθοποιός κλείνει σήμερα τα 34 του χρόνια και για να τον τιμήσουμε, αποφασίσαμε να καταγράψουμε όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους τον θεωρούμε κελεπούρι. 

Είναι ρομαντικός και ευαίσθητος. Ο Taylor την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου αρραβωνιάστηκε την Lady και της έκανε δώρο ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι σε σχήμα καρδιάς. Οι δυο τους είναι μαζί από το 2011, ενώ η Gaga έχει δηλώσει για τον αγαπημένο της: «Αυτό που με κάνει πραγματικά χαρούμενη είναι πως ο Τaylor με αγαπάει από μέσα προς τα έξω. Με στηρίζει σε όλα όσα κάνω. Είναι ο πρώτος άντρας που είχα δίπλα μου, που όταν τραγουδάω δακρύζει από την συγκίνηση». Και ποια δεν θέλει έναν τέτοιο άντρα δηλαδή; 

Παράλληλα, μπορείς να πεις ότι είναι και «κακό παιδί» μιας και το 2002 συνελήφθη στην Βιρτζίνια για εξύβριση υπό την την επήρεια αλκοόλ.  

Είναι ψηλός άντρας. Για την ακρίβεια, έχει ύψος 1,82. 

Είναι ακομπλεξάριστος. Για παράδειγμα, αφήνει τη γυναίκα του να ανεβάζει topless φωτογραφίες στο Instagram και αντί να της κάνει ζήλιες, καμαρώνει. 

Βέβαια, και αυτός δεν πάει πίσω. Μας προσφέρει απλόχερα υλικό για να το κορνιζάρουμε στο δωμάτιό μας. 

Φιλάει ωραία. Ιδού και η απόδειξη. 

Είναι weirdo. Και η ιστορία έχει δείξει ότι η ζωή είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν κοντά σου έχεις τέτοιους ανθρώπους. Πού το ξέρουμε; Το έχει πει η ίδια η Lady στην εκπομπή της Ellen DeGeneres. «O Taylor κατά βάθος είναι werdo. Και ο ένας συμπληρώνει την παραξενιά του άλλου». 

Και σε κάθε περίπτωση, υπάρχει και το βίντεο κλιπ της Lady Gaga για το τραγούδι «You and I» το οποίο έχουμε βάλει στο repeat γύρω στις 30 φορές. 

Δες ΕΔΩ την Lady Gaga αγνώριστη χωρίς make up.