Nicky Hilton και James Rothschild : Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!

H διάσημη κληρονόμος δεσμεύτηκε "για πάντα"!
Nicky Hilton και James Rothschild : Ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!



H Nicky Hilton παντρεύτηκε την Παρασκευή τον James Rothschild στο Λονδίνο. Η κληρονόμος φόρεσε ένα εκθαμπωτικό νυφικό Valentino που πραγματικά αποδείχτηκε η πιο chic επιλογή που μπορούσε να κάνει, όπως άρμοζε στην περίσταση.

Η Nicky φωτογραφήθηκε να φεύγει από το Claridge's Hotel  κρατώντας το χέρι του πατέρα της Rick, πριν φτάσουν στο Kensington Palace για τη τελετή. 

Η μεγαλύτερη της αδελφή, Paris, που ήταν και παράνυφος,έκανε μια συγκλονιστική εμφάνιση με ένα μακρύ μπλε φόρεμα και ασημένια τακούνια. 
Κρατούσε μια κομψή ανθοδέσμη με άσπρα λουλούδια και στάθηκε κοντά στη μητέρα της Kathy. Μαμά και κόρη τράβηξαν όλα τα βλέμματα με την εντυπωσιακή τους εμφάνιση.
Ο γάμος της Nicky συγκέντρωσε όλη τη παγκόσμια elite στο Λονδίνο. 

Μια νύχτα πριν το "βασιλικό" γάμο τους το ζευγάρι Nicky και James διοργάνωσαν ένα επίσημο δείπνο όπου παρευρέθηκαν οι οικογένειές τους και οι φίλοι τους. 

Η Nicky και ο Jame αρραβωνιάστηκαν ένα χρόνο πριν και συγκεκριμένα τον Αύγουστο σε ένα ταξίδι τους στη λίμνη Como στην Ιταλία. 
Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο Jame πέταξε από την Αγγλία στις Η.Π.Α προκειμένου να ζητήσει το χέρι της Nicky από τους γονείς της.