Caitlyn Jenner: την εκβιάζουν χρηματικά για το θανατηφόρο ατύχημα που προκάλεσε!

Οι μηνύσεις, τα εκατομμύρια σε αποζημίωσεις και το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας.
Caitlyn Jenner: την εκβιάζουν χρηματικά για το θανατηφόρο ατύχημα που προκάλεσε!



Η οικογένεια Jenner – Kardashian έχει μια εμμονή με τους δικηγόρους, τις μηνύσεις, τα εξώδικα και λοιπά νομικά ζητήματα. Αυτή τη φορά, μετά την έξαλλη Kim, σειρά έχει η ακόμα πιο έξαλλη Caitlyn. Κι ο λόγος; Οι νέες μηνύσεις που έρχεται αντιμέρωπη, καθώς αρνείται να πληρώσει τις αποζημιώσεις του θανατηφόρου ατυχήματος που είχε προκαλέσει τον Φεβρουάριο.

Πριν γίνεις έξαλλη κι εσύ, μάθε ότι ενώ αρχικά είχαν προσπαθήσει να λύσουν εξωδικαστικά την κατάσταση, με τις ασφαλιστικές της Jenner να αναλαμβάνουν τα ηνία. Όμως, όταν αρνήθηκε να πληρώσει τις υπερβολικές απαιτήσεις των συγγενών του θύματος και των υπόλοιπων εμπλεκομένων στο ατύχημα, άρχισαν οι μηνύσεις να πέφτουν βροχή, ανταπαντώντας κι εκείνη με ακόμα περισσότερες.

Τον Φεβρουάριο, η Jenner χτύπησε με το αυτοκίνητο της τη Lexus, που οδηγούσε η Kim Howe, στέλνοντας την στο αντίθετο ρεύμα, και χάνοντας τον έλεγχο του στη συνέχεια τράκαρε με ένα άλλο αμάξι, ένα Prius. H Howe σκοτώθηκε ακαριαία όταν η Lexus της συγκρούστηκε με ένα Hummer, ενώ η Jessica Steindorff που οδηγούσε το Prius τραυματίστηκε.

Και τότε άρχισαν όλα. Ενώ, αρχικά οι ασφαλιστικές είχαν αναλάβει να τακτοποιήσουν την υπόθεση, οι συγγενείς του θύματος και η Steindorff άρχισαν να ζητάνε πολλά περισσότερα. Θεώρησαν ότι δεν ήταν αρκετά τα 500.000 δολάρια που προσέφεραν οι ασφαλιστικές για την αμέλεια της Jenner. Έτσι, προχώρησαν σε μηνύσεις.

Τα θετά παιδιά του θύματος, William Howe και Dana Redmond, υπέβαλλαν νέα εξώδικα, λέγοντας ότι το μισό εκατομμύριο δεν ήταν αρκετό για να καλύψει την απώλεια τους, ζητώντας ακόμη περισσότερα.

Από την άλλη, η Steindorff απαιτεί, εκτός από την κάλυψη των ιατρικών εξόδων της, τους μισθούς που έχασε λόγω ατυχήματος, αποζημίωση για ψυχική οδύνη, καθώς κι ένα καινούργιο αυτοκίνητο.

Με τη σειρά της, η Jenner που ναι μεν είχε κάθε καλή πρόθεση να πληρώσει ό,τι χρειάζεται, απάντησε με μηνύσεις, κάνοντας λόγο για εκμετάλλευση της πάνω σε ανυπόστατα στοιχεία τόσο από τους πρώτους όσο και από τη δεύτερη.

Όπως και να έχει, καθώς το ζήτημα δεν πρόκειται να λυθεί ειρηνικά, αναμένεται να τραβήξει εις μάκρος με πάρα πολλές ακροάσεις, μηνύσεις, εξώδικα και δικαστήρια.

Αχ, βρε Caitlyn, δεν σε αφήνουν να χαρείς τον έρωτα σου!

Δες το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες: