Όχι θα κάτσει να σκάσει! Νέο amore για την Kris Jenner

Είδε τον πρώην σύζυγο της, Bruce Jenner, με την καλύτερη της φίλη λίγο μετά τον χωρισμό τους. Τι έκανε; Βρήκε και εκείνη νεότερο άντρα...!
Όχι θα κάτσει να σκάσει! Νέο amore για την Kris Jenner



Η Kris Jenner φαίνεται πως άφησε πίσω της για τα καλά τον χωρισμό της με τον Bruce Jenner, αλλά και το γεγονός πως εκείνος ξεκίνησε σχέση με την (πρώην) καλύτερη φίλη της, Ronda Kamihira. Βρήκε άλλον σύντροφο (νεότερο κιόλας) και... καθάρισε!

Η μητέρα των Kardashians και των Jenner (είναι και μεγάλη οικογένεια) εθεάθη σε εστιατόριο του Sherman Oaks με γοητευτικό άντρα, ο οποίος ήταν αρκετά χρόνια νεότερο της σε τρυφερό τετ α τετ. Το όνομα του συνοδού της δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά η Kris κυριολεκτικά κρεμόταν από τα χείλη του νεαρού άντρα.

Ο 64χρονος Βruce Jenner και η 58χρονη Kris είχαν ανακοινώσει τον χωρισμό τους τον Οκτώβριο του 2013 ωστόσο ο παλιός Ολυμπιονίκης του δεκάθλου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου πριν λίγες εβδομάδες. Αμέσως μετά ξεκίνησε να βγαίνει ραντεβού με την Kamihira, χρόνια «κολλητή» της Kris, κάτι που ήταν και η χαριστική βολή στις σχέσεις τους.

Και όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στον... χαμό για το ποιος είναι ο βιολογικός πατέρας της Khloe Kardashian! Όλο εκπλήξεις αυτή η οικογένεια...