Ariana Grande: Έφτυσε donuts σε κατάστημα!

Απλά... αηδιαστικό!
Ariana Grande: Έφτυσε donuts σε κατάστημα!



Η Ariana Grande βγήκε βόλτα με τον σύντροφο της Ricky Alvarez και είχε όρεξη για donuts. Μόνο που εκτός για όρεξη για γλυκό είχε και για πλάκα. Και μάλιστα πολύ κακόγουστη, ειδικά για μια pop star…

H 22χρονη Αμερικανίδα συνελήφθη από τις κάμερες ασφαλείας του Wolfee Donut shop να… φτύνει στα γλυκά που ήταν πάνω στον πάγκο, κάτι που της φάνηκε αστείο μιας και δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα γέλια της.

«Ήταν αγενέστατη. Ζήτησε από τον υπάλληλο 6 donut. Του ζητούσε να είναι φρέσκα και τα έβαλε στον φούρνο, οπότε πήγαινε συχνά πίσω στο εργαστήριο. Η Grande πήγε πάνω από τα donut και φάνηκε στην κάμερα ότι τα έφτυνε και τα έγλυφε», δήλωσε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, Joe Marin.

Μάλιστα η άσχημη συμπεριφορά της Grande δεν σταμάτησε εκεί καθώς πλησίασε μια κάμερα ασφαλείας και δήλωσε «Μισώ την Αμερική»! Ζητώντας ωστόσο συγγνώμη για την δήλωση της λίγο αργότερα μετά την ανακοίνωση του συμβάντος στα social media.

Τώρα ποιος αγόρασε τα donut με τα… ενθύμια (και τα μικρόβια) της Ariana δεν ξέρουμε, αλλά αν τα δούμε στο e-bay προς πώληση δεν θα μας κάνει καμία έκπληξη!

Ντροπή σου Ariana!